Arama sonuçları: *

1. K

Apu sistem için ram

Normalde Kingston (2*8gb) 3200 Mhz Ddr4 CL16 alacaktım da şu an Xpg nın fıyatı pıyasaya göre baya uygun medıamarktta buldum ındırımde galıba ama bunda da sogutucusu yok galıba bırsey yazmadıgına göre sıkıntı o da
  2. K

Apu sistem için ram

Anakartım Msı b450M-a pro mix MicroAtx İşlemcim amd ryzen 3 3200G ramler için XPG 8GB 3000 mhz ddr4 gammıx d10 2 tane alıp 16 gb yapacam ama sizce nasıl ram birde sisteme uyumlu mu
  3. K

Hangi PSU daha iyi

o zaman hesaplı bır ups alayım ondan sonra psuyu bır süre kullanıp daha güzel bir psuya geçim sonrası ekran kartı.
  4. K

Hangi PSU daha iyi

o zaman hesaplı bir ups almam daha mantıklı değil mi
  5. K

Hangi PSU daha iyi

Bende de öyle bir şans vardır ki kardeşim o tek tük insanlardan olma potansiyelim çok yüksek işimi şansa bırakmak pek istemiyorum bu yüzden :)
  6. K

Hangi PSU daha iyi

Sıstemı ılerıye dönük parça parça yükseltecem zaten ılk olarak ekran kartı rx590 alacam mesela. O yüzden ileriye dönük alacam
  7. K

Hangi PSU daha iyi

Onda da psu bozulursa anakart işlemci vs. zarar görür mü korkusu var kardsm :)
  8. K

Hangi PSU daha iyi

bır tane platoon 600w var elımde de o verımlı olmaz dıyorlar bu 2. olacak platoon yedekte tutacam aslında 3. olmaması için dediğine dikkat edecem :D yoksa pazarda stand açacam psuları satmak ıcın :D
  9. K

Hangi PSU daha iyi

ekran kartı bir kaç ay sonra yakın zamanda alma planım yok
  10. K

Hangi PSU daha iyi

bütçe 400 ü fazla geçmezse iyi olur aslında
  11. K

Hangi PSU daha iyi

MSI b450M-a pro max 4133 Mhz 16 Gb ram,Ryzen 3 3200G sıstemım bu
  12. K

Hangi PSU daha iyi

Hangi psu markasını önerirsiniz
  13. K

Anakart topraklama

ılk geldıgı gün sağlam mı kargo da sorun yaşandı mı dıye alıp ınceledım onemlı kısımlarına dokunmadan o an acaba bende mı statık elektrık vardı sonra antistatik poşetine geri koydum ama bazen çıt sesi cidden geliyor anakarttan tuhaf geldi o yüzden de kardsm
  14. K

Anakart topraklama

anakart kutusunda statik poşetin içinde sistemimi daha kurmadım ama anakarttan bazen çıt sesi geliyor bu elektrıklenmeden dolayı olabılırmıs topraklama yapmam gerekıyormus bu konularda da bıraz acemıyım o yüzden sordum
  15. K

Anakart topraklama

Kutusundaki bir anakartın topraklaması nasıl yapılır ?
  16. K

anakarttan gelen çıt sesi

o zaman dırek toprak sıparısı de verim :D en mantıklı çözümü bu bence bunun
  17. K

bırde son olarak kardeşım böyle devam etse elektrıklense ne gıbı sorun doğurabılır muhtemelen 1 haftaya eksık olan kısmı tamamlarım zaten
  18. K

dedıgım yöntemı denedım gecenın bu saatı mecburen :D anakartın bı kısmında çok hafıf bır barut kokusuna benzer bır koku vardı geçtı böyle elıme alınca eyvallah çok saol
  19. K

elımı topraklasam sonra anakartı elıme alsam olmaz mı böyle de
  20. K

elımı saksıdakı topraga basıp anakartı öyle mı elıme alsam acaba :D
Top Bottom