Neler Yeni

Anakart topraklama

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
burak kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kez duyuyorum. Üzerinizde statik elektrik olduğunu düşünüyorsanız, kalorifer peteğine birkaç saniye dokunabilirsiniz.

anakart kutusunda statik poşetin içinde sistemimi daha kurmadım ama anakarttan bazen çıt sesi geliyor bu elektrıklenmeden dolayı olabılırmıs topraklama yapmam gerekıyormus bu konularda da bıraz acemıyım o yüzden sordum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
anakart kutusunda statik poşetin içinde sistemimi daha kurmadım ama anakarttan bazen çıt sesi geliyor bu elektrıklenmeden dolayı olabılırmıs topraklama yapmam gerekıyormus bu konularda da bıraz acemıyım o yüzden sordum
Ben poşetinden çıkartıp kurulum yaptım. Çıt mıt etmedi. Bir şey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
burak kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben poşetinden çıkartıp kurulum yaptım. Çıt mıt etmedi. Bir şey olmaz.

ılk geldıgı gün sağlam mı kargo da sorun yaşandı mı dıye alıp ınceledım onemlı kısımlarına dokunmadan o an acaba bende mı statık elektrık vardı sonra antistatik poşetine geri koydum ama bazen çıt sesi cidden geliyor anakarttan tuhaf geldi o yüzden de kardsm

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
ılk geldıgı gün sağlam mı kargo da sorun yaşandı mı dıye alıp ınceledım onemlı kısımlarına dokunmadan o an acaba bende mı statık elektrık vardı sonra antistatik poşetine geri koydum ama bazen çıt sesi cidden geliyor anakarttan tuhaf geldi o yüzden de kardsm
Sıkıntı çıkartmaz inşallah. Rahat olun.

Top Bottom