Arama sonuçları: *

1. LLertuQinn

Monster Pusat K3 Pro Led Arızası

Garantiye gönderdik 3 günde yenisi geldi hocam yine de adamsın
  2. LLertuQinn

Yardım MSİ MAG FORGE 100M kasam yere düştü. Garanti onarım yapar mı?

Kasam dik şekilde birkaç ay önce yere düşmüştü. Tam bu güç kaynağının olduğu yerden. Kasada bir sorun yok herşeyi çalışıyor zaten tamamen de değiştirdim donanımları kullanırken de sıkıntı yok. Arka kapağı o kızak kızmına oturmuyor, bastırmak gerekiyor. O kızak yerinde eğilme var. Garantiye...
  3. LLertuQinn

Yüksek işlemci sıcaklığı

Kasanın da fotoğrafını gönderebilir misin? Belki bağlantılarda hata yapmışsındır belki fanlarda
  4. LLertuQinn

Yüksek işlemci sıcaklığı

Ustam fotoğraf bir gönderebilir misin? Benim sıvı soğutma CM Masterliquid ml240l v2, pompa 1200rpm max görüyor diyr hatırlıyorum. 4000rpm biraz tuhaf geldi. Bir yanlışlık var gibi
  5. LLertuQinn

Tlauncher güvenli mi

Sorun yaşamadım, bazı antivirüsler görebiliyor bir ara veri sızdırıyor diyorlardı ne çıktı bilmiyorum yalanlandı diye hatırlıyorum
  6. LLertuQinn

Forza horizon 5 online ne zaman açılır

Bildiğin mevsim, Yaz, kış, sonbahar, ilkbahar olanlar
  7. LLertuQinn

Forza horizon 5 online ne zaman açılır

2 mevsim mi ne geçmen gerekiyordu. Yazar çevrimiçiye tıkladığında
  8. LLertuQinn

MSI Center Fan Ayarlarım Sıfırlanıyor

Markalar neden böyle anlamadım. Asus Armoury Crate çöp. Gigabyte Yazılımları Eco modda Oc modundan fazla voltaj veriyor falan. Yapacaksan adam gibi yap
  9. LLertuQinn

arkadaslar selam ekran kartı hakkında sorum var

Yok gibi duruyor. Vidaların hepsi aynı yönde mi bak istersen.
  10. LLertuQinn

arkadaslar selam ekran kartı hakkında sorum var

Ekran kartı modelini söyle yardımcı olayım. Kartların %90ında olur. Beni de öyle öptüler. Dolandırıldım yok o kartlarda olmaz diye. Tamirli çıktı.
  11. LLertuQinn

MSI Center Fan Ayarlarım Sıfırlanıyor

MSİ Center'in bir çok özelliği kanserli zaten. Mystic Light bile %8 işlemci kullanıyor sen düşün. 1722960191 Oturum açmış mıydın?
  12. LLertuQinn

Ekran kartım çok sıcak çalışıyor

Fotoğraf gönderir misin, hava akışında sorun olabilir
  13. LLertuQinn

Ekran kartım çok sıcak çalışıyor

Kasanın havalandırması nasıl? Bir sorun olabilir gibi geldi. Fotoğraf gönderebilir misin? Olmazsa manuel fan ayarı çekeriz
  14. LLertuQinn

Çözüldü✓ MSİ PRO B650 M-P Anakart Cooler Master MasterLiquid rgb kontrolü nasıl yapılır?

MSİ PRO B650 M-P Anakart Cooler Master MasterLiquid rgb kontrolü nasıl yapılır? Hangi sokete takmam gerekir? Anakartım destekliyor mu? 1721245645 Bir de RYZEN 7500f İle kullanıyorum Furmark CPU Burner testinde 80 derecede sabitleniyor normal midir? 5ghz hızda 1721313704 Var mi bir bilen
  15. LLertuQinn

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED CPU Yanıp Sönüyor

sorun fix. psu kablolarımdan biri arızalıymış farklı taktım düzeldi
  16. LLertuQinn

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED CPU Yanıp Sönüyor

Sistemin kablolarını taktım. PSUdan şüpheleniyorum çünkğ kalan tüm parçaları bugün aldım. 7500F, DDR5 6400MHZ, MSİ PRO B650 ANAKART İşlemcimi söküp taktım, macunu biraz fazla gelmiş temizledim. Anakartta bir yamulma yok zaten tekte taktım. Kablolarda bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum...
  17. LLertuQinn

Çözüldü✓ B650 4 Slot ram ve RGB destekli anakart önerisi

Aldım hocam, M-P olanını aldım.
  18. LLertuQinn

Çözüldü✓ B650 4 Slot ram ve RGB destekli anakart önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi, 4 slot ram ve RGB desteği istiyorum. Bütçem maximum 6 bin civarı
  19. LLertuQinn

Cooler Master Masterliquid V2 Ryzen 5 3600 70 Derece Normal mi?

aklıma geldi öylesine test yaptım 85lere çıktı aklım çıktı, kabloları değiştirdim 67 68 70 civarı dolanıyor 1719160044 68 derece sıvı soğutma için normal diyorsunuz yani
  20. LLertuQinn

Cooler Master Masterliquid V2 Ryzen 5 3600 70 Derece Normal mi?

Yaklaşık 3 ay önce aldım ve macunu da o zaman sürmüştüm içinden çıkan cooler master macununu 1719159619 Msi'da falan bozulma sorunu varmış ya o yüzden şüphelendim
Top Bottom