Evet olmayabiliyor. Sadece yuvarlak açılan yerinde bant oluyor.bende 4060 ti var ustunde bandrol yok ve bazı satın aldıgım yerde bazı markalarda olmuyormus dedi dogrumu
buradaki bir yerden aldım oda internetten aldı gozumun onunde actı ? o vida yeriinde o etiket yok o yuzden konu actım yaEvet olmayabiliyor. Sadece yuvarlak açılan yerinde bant oluyor.
Nereden aldın peki ?
Vida yerinde etiketin olması lazım aslında. Bazıları koymuyorsa bilgim yok denk gelmedim hiç olmayan.buradaki bir yerden aldım oda internetten aldı gozumun onunde actı ? o vida yeriinde o etiket yok o yuzden konu actım ya
sence dogrumudur valorant oynuyorum bazen maca girmiyor pc yeniden baslatıyorum oyle giriyor 2 kere geldi basımaVida yerinde etiketin olması lazım aslında. Bazıları koymuyorsa bilgim yok denk gelmedim hiç olmayan.
Hiç bir fikrim yok.sence dogrumudur valorant oynuyorum bazen maca girmiyor pc yeniden baslatıyorum oyle giriyor 2 kere geldi basıma
Ekran kartı modelini söyle yardımcı olayım. Kartların %90ında olur. Beni de öyle öptüler. Dolandırıldım yok o kartlarda olmaz diye. Tamirli çıktı.buradaki bir yerden aldım oda internetten aldı gozumun onunde actı ? o vida yeriinde o etiket yok o yuzden konu actım ya
ekran kartı zotac 4060ti twin edge 8gb modeliEkran kartı modelini söyle yardımcı olayım. Kartların %90ında olur. Beni de öyle öptüler. Dolandırıldım yok o kartlarda olmaz diye. Tamirli çıktı.
Yok gibi duruyor. Vidaların hepsi aynı yönde mi bak istersen.ekran kartı zotac 4060ti twin edge 8gb modeli