Arama sonuçları: *

1. K

35-40 laptop önerisi

https://app.hb.biz/tZjHqRDphw0y 8 GB daha ram eklersen performans artar Dışarıdan kendin ram ekledin diye garanti dışı kalmaz cihaz 45 dk içinde siparis verecek olursan Visa özellikli karta 1000 TL de indirim var
  2. K

16 + 16 yapmak istiyorum yardım eder misiniz

Hiç bir halttan anladığınız yok Atıp tutuyorsunuz Ben bir ürün aldım diye benim aldığım ürün çok güzel olacak diye bir durum yok Geçmişten bu güne benim de kötü tecrubelerim oldu bazı ürünler ile Boş yapmaya gerek yok Asılsız ithamlarda bulunmaniza hiç gerek yok Haddinizi bilin lütfen
  3. K

MSI B550 ile ASUS B550 ile arasındaki fiyat farkına değer mi

peki o anakartta aradığınız olmazsa olmaz özellik ne
  4. K

MSI B550 ile ASUS B550 ile arasındaki fiyat farkına değer mi

başka neleri güncelleyeceksiniz mesela güncelleyecekleriniz ve onların güncellenmeden şu an elinde olanları neler
  5. K

Arc b580 anakart önerisi

GAYET UYUMLU
  6. K

Lenovo LOQ 15ARP9 Alınır mı?

yaşamazsın ama rami takviye et derim
  7. K

F/P M2 ssd önerir misiniz

siz bu diski 1. disk olarak mı kullanacaksınız yoksa depolama amaçlı mı
  8. K

pil performansı dışında aman aman bir fark yok cs valo tarzı oyunda 12450hx çok az daha önde ama aralarında aman aman bir fark yok birde amd li sistemde performans artırmak için rmai çift kanal yapmak zorundasın yoksa fps değerlerin düşük gelir
  9. K

bu seride bildiğim kadarı ile dahili grafik birimi yok işlemcide bu da her daim harici karttan görüntü alacağın anlamına gelir buda pil tüketimi konusunda olumsuz bir etki oluşturabilir intel kanadındaki alternatifine bakabilirsin bunda 12 gb ram 1 tb ssd var intel kanadında 16 gb ram...
  10. K

Arkadaşlar sistemin fps verimliliği oyunlarda nasıl olur (2.el Rx 6700xt 12GB)

hepsiburadada gamers arena 650w psu lu mesh panel kasa var aslında kasa venyo kasa sadece gamers arena şirketi kasaya birde kendi logolarını yapıştırmışlar gamers arena adı ile satıyorlar ekran kartın 3 fanlı ise bile yetiyor kasa uzunluğuna içinde 650w fsp marka psu var 3000 tl 500...
  11. K

sistem toplarken öncelikli olarak işlevselliğe bakılır sonrasında senin bütçen karşılığında bileşenlerinden kasmadan estetik dokunuşlar yapabiliyorsan yapılır 8400f işlemci koyulan bir sistemde bana estedikten bahsetme lütfen hangi akıl mantıkla yeterki çalışsın mantığına varabildiğini...
  12. K

4070 li sistem alınır mı

fiyat 50k nın altında ise alınmaz 50k nın üstünde ise alınır
  13. K

Beyler msi mpg z390 Bu anakarta en yüksek hangi işlemci gider?

uyumluluk diyorsan 9900k bile olur belirttiğin bütçe dahilinde en iyi işlemci diyorsan +500 tl ye i7-9700K (10500 tl) ama soğutma çözümün iyi değilse soğutma çözümü içinde bütçe ayarlaman gerektiğini unutma bu masraflar yapılır mı dersen ben olsam yapmam
  14. K

RTX 4080 Super - R5 7600 sistem alınır mı?

4080s e kadar çıkmayın 7500f işlemcili b650 li 4070 superli sistemler var 9600x işlemciye yükseltirsin 2x16 ram yaparsın 1 tb m2 ssd 4070 super bahsettiğin bütçeden çok daha düşük bütçeye alırsın
  15. K

taksitle mi peşin mi alacaksınız taksitle ise minimum kaç taksit hangi banka kartı (taksitdin içine faiz girerse dahi 70k mı bütçe)
  16. K

Bu laptop alınır mı ?

ekran kartı watt değeri düşük bu cihazın bütçenizi biraz daha artırın illaki 140w olması şart değil ama 100w üzeri değerli bir 4060 lı cihaz almanız daha mantıklı
  17. K

fiyat çok cazip gibi görünüyor ama giriş seviyesi bir anakart frekans cl oranı çok kötü bir ram + tek 16 yetersiz işlemciyi yükseltirsen biraz daha iyi bir soğutucu ihtiyacın da olabilir bu şekilde darboğaz olur 1080p de
  18. K

Aynen aynen O kasa hayatını kurtaracak zaten Bir kere alırsın Ama ona verdiğin fahiş fiyattan dolayı gider işlemciyi 7500f almak varken 8400 alırsın çok üst düzey bir anakarta ihtiyacın olmasa da biraz iyi bir b650 anakart almak varken gider a620 den bozma b650 anakart alırsın 1735177874...
  19. K

MSI MB B650M PROJECT ZERO Am5 vs MSI B650 TOMAHAWK Wi fi

tomahawk daha kaliteli bir anakart diğer ürün project zero dediğimiz sistemlerde özel kasalarda kullanılıyor kasa maliyetin de artabilir o anakartta (project zero uyumlu kasa almalısın)
  20. K

neden kasa ve psu kanadında daha fiyat performans sistemler seçip diğer bileşenlere yatırım yapmak varken (daha fiyat performans derken de çöp bir şey demiyorum) illaki marka tutkuları ile ikinci plana atılması gereken ürünlere yatırım yapıyorsunuz
Top Bottom