Arama sonuçları: *

1. alihans

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Nitro+ 37.999 TL

Satın alındı teşekkürler
  2. alihans

🔥İndirim Sapphire RX9070 Nitro+ 35.000TL

https://app.hb.biz/rCDQPrD0CYI8 35.000TL 9 taksit var. Nitro+ versiyonu işine yarayan kaçırmasın.
  3. alihans

Evde 8 bilgisayar çalıştırabilirmiyim?

Hayır, işlemcide kullanıyor. O sizin dediğiniz gibi zor araştırdım. Soğutma filanda önemli
  4. alihans

Otomasyon üzerine çalışıyorum. Grafik işleme gibi işlemler oluyor
  5. alihans

En iyisi elektrikçi cagirmam lazım. Bina 20 yıllık var. Elektriciye neler söylemeliyim? Neleri yaptırmalıyım? 1735512102 Sorun değil dükkan var 3 pcde 1300 TL geliyor. Sadece PC sen düşün 😄 1735512118 Hat eski olabilir
  6. alihans

Bazıları düşük olabilir. Ayrıca 2 monitör yeterli. Extra kombiyi yazmamışım. En iyisi ikisini başka odaya koyayım
  7. alihans

Merhabalar evde yaklaşık 8 adet bilgisayarım var. Hepsi gaming PC. Elektrik konularında nelere dikkat etmeliyim? Aynı anda 4 adet denemiştim. Bu sayıyı arttıracağım ayrıca evde fırın gibi aletlerde bazen çalışabilir.
  8. alihans

MSI MAG CORELIQUID M360 SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU 3.190 ₺

Teşekkürler satın aldım.
  9. alihans

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Evet baktım o üründe ucuz değil. Yurt dışından alsanız 350 TL'ye Türkiye'ye zor gelir
  10. alihans

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Görsellerde kullananlar var. Priz için extra adaptör gönderiyorlar
  11. alihans

Resmi satıcılı bu Alanlar başka satıcıdan almış olabilir
  12. alihans

Https://app.hb.biz Hepsiburada Kohhlemann Taşınabilir Hem masaj hem ısıtma özelliği var. Normalde daha pahalı araç adaptörü ve normal priz kablosu var. Oyuncu koltuğunda kullanılır
  13. alihans

Yardım 9800x3d için soğutma önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09CQDBFPC?tag=akakceprime-21&psc=1 Hocam şunun beyaz versiyonu aldım ama tereddutte kaldım ses çıkarıyor filan yazmışlar. Bilginiz varmı?
  14. alihans

Aynısının beyazını Hepsiburada üzerinden aldım
  15. alihans

AMD Ryzen 7 9800X3D DeepCool CH560 kasa GSKILL 64GB (2x32GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6400MHz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Bu sistemim için soğutucu arıyorum. Sıvı veya kule tipi farketmez en verimli hangisi olursa. Bütçem 3000 civarı Teşekkürler
Geri