Arkadaşlar MCHOSE A5 Ultra ve ATK Dragonfly A9 arasında kaldım sişzce hangisi alınabilir? Yanında şu mouseları da buldum fakat bunlar daha iyi gibi olduğundan başlığa eklemedim hangisi daha iyi ve kalitelidir bütçe aralığım bu civarda
ATK Blazing Sky U2
ATK Blazing Sky X1
Arkadaşlar MCHOSE A5 Ultra ve ATK Dragonfly A9 arasında kaldım sişzce hangisi alınabilir? Yanında şu mouseları da buldum fakat bunlar daha iyi gibi olduğundan başlığa eklemedim hangisi daha iyi ve kalitelidir bütçe aralığım bu civarda
ATK Blazing Sky U2
ATK Blazing Sky X1
Yılbaşında yeni bir sisteme geçiş yaptım fakat oyunların bazılarında alt+tab yaparken 2 saniye siyah ekran yiyorum. Nedeni ne olabilir ve çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Ve Monitör 2k diye 2 k da oyunları oynuyorum fakat monitörün çözünürlüğünü 1080p oyunları da 1080p yaptığımda sorun...
2k , 27 inc , 240 ve üstü, 10 bit görüntü desteği olan monitör almak istiyorum bu 3 monitörü buldum ama kararsızım hangisini almalıyım ve sizlerin önerebileciği farklı bir monitör var mıdır? ( Kavisli bulursanız ona da okeyim )...
Arkadaşlar yakın zamanda RTX 4070 Super li bir sistem dizdim ama param tam yetişmediği için şuanlık böyle olsun sonra değiştiririm siye Ryzen 5 7500f aldım. Amd işlemcilerinin indirime girmesini bekliyorum fakat hangi işlemci ekran kartıma uygun onu bilemiyorum. Yoksa gidip direkt Ryzen 7...
Mahalleye zamanında yapılan altyapı çalışmasında internet altyapısı olarak hipernet altyapısı döşenmiş bu bilgi internet sağlayıcısı sunucularına neredeyse 1 sene sonra işlendi. Her neyse ben bunu fark ettiğimde türktelekom şikayet bildiri kısmına itiraz da bulundum bizim burada hipernet...
Sanmıyorum ama olabilir küçük te olsa öyle bi ihtimal var dicem de benim hesabı çalmaları için benim girişlerini mobilden onaylamam gerekiyor böyle bir olay da olmadı
1737312329
Valla hocam bynogame üzerinden silahlar ve edo müzikleri aldıydım cs için bynogame uygun olduğundan bi tık daha...
Yok hocam bağlı değil
1737299381
Bir bug gibi bir şey olduğunu düşünüyorum ama steam yetkililerine bunu nasıl anlatıcağımı bilmiyorum. 2 veya 3 tane destek talebi gönderdim de 1 hafta içinde dönüş yapılıyormuş sanırsam canlı destek var mı yok mu bilmiyorum
Hocam onu diyorum işte gözümle birer birek bakarak hepsini attım ama takası gerçekleştir dediğimde bir tane ögem benden izinsiz şekilde pazara satışa konuldu ve satıldı. İtem pazara gittiği için takas iptal oldu dedi yan hesabımda. Kendi hesabımda takas gerçekleştirildi dedi. Bir yandan da takas...
kendi hesabıma gönderdim eminim
1737281968
1737281977
1737281985
1737282038
ama geçmişte hesabın kim olduğu gözükmüyor. ilk denediğimde kendi yan hesabımın pp sini görüyordum ama şimdi o da yok
1737282103
Steam envanterimdeki ögeleri kendi yan hesabıma takas yaparken ögelerimden biri nasıl olduğunu anlamadığım şekilde satışa sunuldu ve satıldı. Bu satış yüzünden takas iptal oldu. Onun ardından envanterime ögelerim geri gelmedi ve takas yapmak istediğim hesapta da yoktu oraya da gelmemişti. Kendi...
Galax 4070 super ekran kartım full grafiklerde oyunlarda(Forza5,vs.) 73 derece filan oluyor normal mi?
Kasam Msi Mag Force M100A ve masanın üstünde duruyor. Kaç derece ve üstü olursa sıkıntı çıkar belirtebilir misiniz?