Neler Yeni

Steam Takasım Kayboldu

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
Steam envanterimdeki ögeleri kendi yan hesabıma takas yaparken ögelerimden biri nasıl olduğunu anlamadığım şekilde satışa sunuldu ve satıldı. Bu satış yüzünden takas iptal oldu. Onun ardından envanterime ögelerim geri gelmedi ve takas yapmak istediğim hesapta da yoktu oraya da gelmemişti. Kendi hesabıma bakıyorum takas onaylandı diyor yan hesabıma bakıyorum takas iptal oldu diyor. ana hesabımda arkadaşlar kısmına baktığımda yan hesabım hiçbirşey yapılmamış olmasına rağmen engellendi yazısı çıkıyor ve takas geçmişinde onaylandı yazısı çıkıyor ve kime gönderildiği çıkmıyor. Yan hesabımda hiçbir satın alım yapılmadığı için mi envanterinde gözükmüyor olabilir mi? 5 dolar sınırı filan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2025-01-19 131608.png

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
kendi hesabına yolladığına emin misin takaslarım kısmından kime yolladığını bi kontrol et

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi hesabıma gönderdim eminim

Ekran görüntüsü 2025-01-19 131157.png

Ekran görüntüsü 2025-01-19 131333.png

Ekran görüntüsü 2025-01-19 131506.png

kendi hesabına yolladığına emin misin takaslarım kısmından kime yolladığını bi kontrol et
ama geçmişte hesabın kim olduğu gözükmüyor. ilk denediğimde kendi yan hesabımın pp sini görüyordum ama şimdi o da yok

Ekran görüntüsü 2025-01-19 132125.png

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
kendi hesabıma gönderdim eminim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

ama geçmişte hesabın kim olduğu gözükmüyor. ilk denediğimde kendi yan hesabımın pp sini görüyordum ama şimdi o da yok

Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimalle scamlenmişsin hesap senin skinleri alıp seni engellemiş steam desteğe yaz 1 hafta trade banı oluyor skinleri alamazsın ama adamın hesabı ban yer geçmiş olsun

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
büyük ihtimalle scamlenmişsin hesap senin skinleri alıp seni engellemiş steam desteğe yaz 1 hafta trade banı oluyor skinleri alamazsın ama adamın hesabı ban yer geçmiş olsun
Kendi hesabıma gönderdim kanka ona eminim

Ama gözükmüyor işte onu anlamadım

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
Kendi hesabıma gönderdim kanka ona eminim

Ama gözükmüyor işte onu anlamadım
dostum kendi hesabına gönderidğinden eminsen ikinci hesabına gir takas geçmişine bak dediğin gibi yaptıysan orada mutlaka gözükür

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
dostum kendi hesabına gönderidğinden eminsen ikinci hesabına gir takas geçmişine bak dediğin gibi yaptıysan orada mutlaka gözükür
Hocam onu diyorum işte gözümle birer birek bakarak hepsini attım ama takası gerçekleştir dediğimde bir tane ögem benden izinsiz şekilde pazara satışa konuldu ve satıldı. İtem pazara gittiği için takas iptal oldu dedi yan hesabımda. Kendi hesabımda takas gerçekleştirildi dedi. Bir yandan da takas geçmişine ana hesabımdan baktığımda ilk anda takas geçekleştirilen hesabın profil fotoğrafı benim yan hesabım fotoğrafıydı sonradan kayboldu kullanıcı adı gözükmüyordu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Api key dolandırıcılığı gibi geldi , api key inin bir yere bağlı olup olmadığını kontrol et ve sıfırla

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
Api key dolandırıcılığı gibi geldi , api key inin bir yere bağlı olup olmadığını kontrol et ve sıfırla
Yok hocam bağlı değil
Ekran görüntüsü 2025-01-19 180747.png

Bir bug gibi bir şey olduğunu düşünüyorum ama steam yetkililerine bunu nasıl anlatıcağımı bilmiyorum. 2 veya 3 tane destek talebi gönderdim de 1 hafta içinde dönüş yapılıyormuş sanırsam canlı destek var mı yok mu bilmiyorum

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
murat
büyük ihtimalle şöyle oldu senin hesap bilgileri çalındı sen trade offer gönderdiğinde de onu iptal ettiler senin alt hesabı kopyalayıp ona tekrar yolladılar sen de fark etmeyip onayladın profil fotosu aynı diye

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ege
Geçmiş olsun hocam umarım zarar büyük değildir

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
büyük ihtimalle şöyle oldu senin hesap bilgileri çalındı sen trade offer gönderdiğinde de onu iptal ettiler senin alt hesabı kopyalayıp ona tekrar yolladılar sen de fark etmeyip onayladın profil fotosu aynı diye
Sanmıyorum ama olabilir küçük te olsa öyle bi ihtimal var dicem de benim hesabı çalmaları için benim girişlerini mobilden onaylamam gerekiyor böyle bir olay da olmadı

Geçmiş olsun hocam umarım zarar büyük değildir
Valla hocam bynogame üzerinden silahlar ve edo müzikleri aldıydım cs için bynogame uygun olduğundan bi tık daha. 30-40 dolarlık bir zarar var. Teşekkür ederim bu arada sağolasın

Top Bottom