steam içerik sunucularına ulaşılamıyor hatası

KrySafe

80+
Reaksiyon skoru
6
yan hesabımda bu sorunu almazken kendi hesabıma geçtiğimde bu sorunla karşılaşıyorum. int de bulduğum şeylerde bana indirme bölgesini fln değiştir diyor.Bunu ana hesapla karşılaştırdığımda her şey aynı, bir çözüm bulamadım. bunu nasıl düzeltebilirim (cs yi açtığımda VAC oturumunuzu doğrulayamadı dedi bende oyun dosyalarını doğruladım bozuk dosya buldu ancak onu indirmiyor steam içerik sunucularına ulaşılamıyor hatasını aldım. Yan hesapta sorun yok ana hesapta sorun karşıma çıkıyor)

yan hesabımda bu sorunu almazken kendi hesabıma geçtiğimde bu sorunla karşılaşıyorum. int de bulduğum şeylerde bana indirme bölgesini fln değiştir diyor.Bunu ana hesapla karşılaştırdığımda her şey aynı, bir çözüm bulamadım. bunu nasıl düzeltebilirim (cs yi açtığımda VAC oturumunuzu doğrulayamadı dedi bende oyun dosyalarını doğruladım bozuk dosya buldu ancak onu indirmiyor steam içerik sunucularına ulaşılamıyor hatasını aldım. Yan hesapta sorun yok ana hesapta sorun karşıma çıkıyor)
Yeni mi olamaya başladı yoksa hep mi vardı?

aynı hata ve aynı şekilde bende de aynı olay oldu yeni olmaya başladı ve bilgisayarı daha 2 gün önce aldım sizce çözümü nedir o kadar modeme restart atıyorum olmuyor indirme yerinde denemediğim ülke kalmadı
Steam'in kendi sunucularında arıza var büyük ihtimal. Biz bir şey yapamayız.
En iyisi Steam Desteğe yazmanız olacaktır.

büyük ihtimalle bende bilgisayar yeni olduğu için sanmıştım ve internetim kötü onu da düşünmüştüm bugün atılan bu konuyu görünce içime bir rahatlık geldi :)
Ben 3 gündür Steam'e girmiyorum o yüzden teyit edemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,216
Üyeler
187,294
Son üye
Roxteins
Geri