Steam envanterime erişemiyorum

steam desteğe ulaşmayı denedin mi? çok yardımcı oluyorlar

Arkadaşlar 1 aydır Steam envanterime bi türlü giremiyorum

Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.

Diyor 1 aydır ama fazla talepte bulunmuyorum haftada 2 3 kere deniyorum girmiyor napmam lazım sadece kendi hesabımda giremiyorum
Hocam bendede pazarda aynısı oluyor yoğunluk var sanırım ama envantere erişemiyorsanız VPN ve türevi şeyleri kapatıp deneyin bi ara bende yaşamıştım çünkü.

Aynı şekilde bende de oluyor. Akşam 7 den sonra sabaha kadar asla envanter ve pazara erişemiyorum. Mobil veriden giriyor, SUPERONLİNE kablolu internetten kısıtlama oluyor. Bu konuda geçen aylarda araştırma yaptım. Sorunu yaşayanların çoğu superonline kullanıcıları. Farklı internet firmalarını kullanan arkadaşlarımda asla girmeme yapmıyor. Bir ara düzelmişti. Yine başladı. Bilgisayarımda VPN yok. Dümdüz kablo ile modeme bağlıyım. Steam envanter, pazar, EA sunucuları gibi sorunlar için şikayetvarda bu konuda önceki baya kişi talep açmıştı. Sorun bizlik değil. Sorun internet sağlayıcılarında. Steam desteğe de yazdım. Vpn kapatın diyor. Pc de vpn yok diyorum. ISS ulaşın sorun onlarda diyorlar. Cgnat havuzu, ip kısıtlama, bu konulara ek olarak aşırı yoğunluktan dolayı fazla talepte bulundunuz hatası alıyoruz.

türknette aynı sorunu yaşıyorum mobil veriyle girince hiçbir problem olmuyor sağlayıcıyla alakalı bi sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim biz bu konuda bir şey yapamayız felan filan birşeyler dediler
steamle alakalı bi sorun değil sağlayıcınla alakalı

Hocam bendede pazarda aynısı oluyor yoğunluk var sanırım ama envantere erişemiyorsanız VPN ve türevi şeyleri kapatıp deneyin bi ara bende yaşamıştım çünkü.
Denedim hatta arkadaşımda girdi hesabıma oda giremiyor envantere ama kendi hesabından benim envantere bakabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteden hesaba bağlı değilken bakabiliyorum envanterime

TT GIBIR ve Süperonline kullanan arkadaş grubum komple 1 haftadır erişemiyoruz. Mobil veriden giriyor ama ev İnterneti ile olmuyor. Pazardan Warhammer kapsülü alıcaktım alana kadar fiyatlar düştü.

Bende de aynı problem var.

Geri