Arama sonuçları: *

1. A

Lgs için ders çalışma isteğim yok

birçok liseye ortalama ile giriliyo yazılılarını yüksek tutsan yeter hedefini fen lisesi veya nitelikli bir lise olarak seçmezsen tabi ki..
  2. A

En Sevmediğiniz Ders

kimya..
  3. A

Kışlık mont tavsiyesi -

Bershka'nın internet sitesine bak baya iyi ve bütçene uygun olanları var
  4. A

Gelecekte yapmak istediğiniz en büyük hayal

sevdiceğimle mutfağımızda kalpli pizza yapmak
  5. A

Okuduğunuz en iyi kitap?

okudum hocam baya iyiydi sevdiğim kitaplardan 1732200937 manga okumadım daha önce D&R'a uğrarsam alır okurumm
  6. A

Şarkı önerebilir misiniz

köprüaltı-duman Derdimin çiçeği-kalben seni her gördüğümde-erkin koray sana değer-yıldız tilbe uzaktan-göksel (bu haftaki favorilerim)
  7. A

Öneri Güne bir şiir bırak

Şu yalan dünyada nacizane bir seni bilirim ben, Gerçeklik yeşil gözlerinden bir hatıra, Hakikat senin olduğun her noktada, Sen kendini saklarken bir sır gibi, Cadde sokak ararım seni hunharca.
  8. A

Arkadaşlar elimdeki kitapları ne yapmam lazım

D D&R alıyor diye biliyorum herhangi bir şubesine sorup satabiliyosun o parayla roman vs alabiliyosun
  9. A

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

her şey dış görünüş değil birçok özelliğinle de öne çıkabilirsin ama illa takıcam diyosan yüz tipin ters üçgense omuz bitimine kadar saçını kesip bi de kelebek kesim yapabilirsin
  10. A

Etkisinde Kaldığınız Spesifik Film ve Dizi Önerileri İstiyorum

oksijen izle sıkıcı gelebilir belki ama hoştu..
  11. A

Her gün jöle kullanmak zararlı mı

saç köpüğü kullanabilirsin jöleden ve spreyden daha hoş duruyor ama erkekler için olanı var mı bilmiyorum..
  12. A

Eski Sevdiğime Yazmalı Mıyım? (Yazdım)

kızlar birinden soğuduysa bidaha istemez hocam hesabına bakması da seni umutlandırmasın çünkü çoğu kız ara ara exlerini stalklıyor(en yakın arkadaşlarımdan biliyorum)
  13. A

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

geometriyle matematik paralel gitmeli hocam o zaman çünkü karekök ondalık sayılar ve 4 işlemde iyi olman lazım geometrinin en temeli bu daha sonra kuralları çeşitleri falan var ikisini paralel götürmeye çalış ama asla geometriyi son zamana bırakırım düşüncesine kapılma..
  14. A

Az bilinen sarkı önerisi

Agora diye bir film izledim aklıma o geldi nedense baya iyiymiş
  15. A

Az bilinen sarkı önerisi

az bilinen dili zamanı fark etmeksizin şarkı önerisi yapalımm Bir mazi bin hatıra-Farah Zeynep
  16. A

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

Matematikte 1. sınıftan itibaren yapamadığın hangi konular var onları bir gözden geçir temelin iyiyse 9 konularından başla haftada bir gününü matematiğe ayır konuları hallet daha sonra konu-test ilerle kaynak olarak da matematiğin ilacı bilgi sarmal falan çözebilirsin temelden halletmek için de...
  17. A

Öğretmenim gidişattan puan vermiyor.

puan vermesi gereken yer zaten işlemlerin vermek zorunda dilekçe yazsaydın keşke..
  18. A

Z kusagi boy ortalamasi kac

175 diyenler iyimisiniz ben 156'yımda..
  19. A

Eski popüler yabancı müzik önerisi

There ıs a Light That Never Goes Out-The Smiths wicked game-Chris İsaac(çok eski değil ama hoş)
  20. A

Bir Tane Dizi Vardı Yaprak Dökülüyordu

zamana karşı hocam sanırım 1731247708 o filmin adını bilmiyorum ama adam çok iyiydi be
Top Bottom