Ilk buluşmada nasıl tokalaşılır ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
beyler hayatımda hiç kızlarla konuşmadığım için hiç bir şey bilmiyorum o yüzden size soruyorum mesela ilk buluşmada elini mi sıkmalıyım yoksa sarılmalı mıyım sarılsam da nasıl sarılımam gerek hiç bilmiyorum gerçekten dümdüz elini sıkmak yeterli olmaz mı ?

hiç karşılıklı tanışmadıysanız sarılma biraz abartı olur. bence. opsiyonel .

hiç karşılıklı tanışmadıysanız sarılma biraz abartı olur. bence. opsiyonel .
hocam hayatımda birisi yok kafama takıldığı için sordum.Sizin dediğiniz gibi ilk buluşmada sarılmak abartı olur bence de merhaba diyip el sıkışmak en iyisi bence

ilk buluşma tanışma seansıdır hocam sarılmak olmaz, birliktelik sonrası ilk görüşmede sarılınır

El sıkış yada selam birader deyip kafa tokalaş

sen fazla romantık fılm ızlemıssın tokalasılır
Hayır lan direk elini tutarsın resmi bir buluşma mı? Tabi ki de hayır arkadaş olmadığınıza göre bu şekil

Taktik budur
Sakın yakın temasa geçme
Vücuduna dokunma sadece elini tut gez
İlk saat alışma süreci oluyor ondan sonra akıp gidiyor
İzin işte ondan sonra kocaman aç ellerini sarıl
O ne kadar ileri giderse sende o kadar gideceksin fazlası yok
4.saat yemek fln yersiniz ondan sonra kahve içersiniz sonra öpüşebilirsiniz

DUYGULANDIM **🥹

biz ilk buluşacağımız falan en çokkk düşündüğüm konu buydu el sıkıştık ve cidden aktı gitti ilk buluşma çok abartmamak lazım erkek açısından konusunca öyle yani belki veda ederken gereken sıcaklığı sağlamışsanız hafif bi sarılırsınız olur biterr

Elini uzatırsa elini kibar bir şekilde tutup sallarsın, uzatmazsa merhaba merhaba deyip devam edersin. El sıkma olayı kadına bağlıdır, isterse elini uzatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,043
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri