Arama sonuçları: *

1. E

Yardım WD 320GB hdd alınır mı?

Diğer ürünlerden çok büyük farkı yoktur değil mi? Windows zaten ssd'ye kurulu sadece oyun yüklenecek buna, herhangi bi sıkıntı yaşamam açılış hızı vs.de?
  2. E

Yardım WD 320GB hdd alınır mı?

Merhabalar, Bu harddisk diğerlerine göre çok daha ucuz acaba kötü müdür? Bu ara hdd almayı düşünüyorum bütçem çok kısıtlı muallakta kaldım? WD 320GB HDD
  3. E

Furmark ve Prime95 testlerini kaç dk yapmalıyım?

Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar :)
  4. E

240 Gb ssd aldım sorunlu mu ?

Konuyu görmüşken ben de sorayım dedim. Crucial 240gb BX500 (okuma 540mb, yazma 500mb) Bu sonuçlar nasıl acaba, bir sıkıntı yok değil mi? Pek anlamıyorum bu işlerden :)
  5. E

İki programı aynı anda yarım saat çalıştırdım, kapanma takılma falan olmadı. Sıcaklıklar ise; Herhangi bi sıkıntı var mı, siz daha iyi anlarsınız? :)
  6. E

Ben bilgisayarı yakarım falan diye korkuyorum, kendi kapatıyorsa içim rahatladı :D O zaman ben başında oturayım bi 20dk falan 2 programı birlikte açayım, deneyeyim. Parçaların sıkıntısı varsa zaten kendi kapanır veya bi tepki verir sanırım (:
  7. E

Ondan da çok fazla anlamadığım için soğutmama da güvenemeyeceğim malesef :D Başında beklesem kontrol etsem sıcaklığı? Bir de kaç dereceyi bulduğu zaman durdurmalıyım testi?
  8. E

Açıkcası amacım bir sorun var mı diye bakmak. Biraz güven eksikliğim var hazır sistem söyleyince test yapmak istedim :D Olmadı ayrı ayrı da yapabilirim. 1589124755 2 testi bir arada yapabilirim o zaman. Sistem yeni olunca bir de hazır(kurulu) aldığım için denemek istiyorum parçalarım sağlam mı...
  9. E

Öncelikler merhabalar; Sistemim yeni ve stres testi yapmak istiyorum (Game Garaj hazır sistem). Furmark ve Prime95 testlerini bir arada yapmam bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? (Bu konulardan pek anlamıyorum) Bir de ne kadar süre bu testleri uygulamalıyım? Ryzen 5 3500x Inno3d rtx 2060 twin x2...
  10. E

Yardım Chipset kurulumumu/güncellememi nereden yapmalıyım?

Evet, tarihlerine baktım en güncel olan AMD'nin kendi sitesindeydi onu kurdum. Bir sıkıntı gözükmüyor şu an.
  11. E

Aygıt yöneticisinde uyarı vardı elle kurulum gerekti. Chipset kurulumuymuş bir tanesi, video falan izledim bir tanesi anakartın kendi sitesinden diğeri amd'nin sitesinden diyordu. Ondan kafam karıştı ama şu an aydınlandım :D
  12. E

Doğru diyorsunuz :) Yardımınız için çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
  13. E

Bir sorum daha olacak, bu konularda biraz cahilim de :) Bilgisayarım yeni windows içi günceleştirmeleri falan yaptım. Chipset dışında manuel olarak hangi driverları kurmam gerekiyor?
  14. E

aquarius 5 -an sipariş vereceğim kaç günde gelir

Ben güncelleyerek satın aldım, henüz deneme fırsatım da olmadı açıkcası. Daha yeni güncellemeleri yapıyorum :)
  15. E

Anakartım Biostar B450m. Chipset güncelleme/kurulum'da driverı AMD'nin sitesinden mi yüklemeliyim yoksa Biostar'ın sitesinden mi? Biostarda en son sürüm 2019 iken Amd'de 2020'de güncelleme gelmiş çünkü. Aklım karıştı açıkcası :confused:
  16. E

aquarius 5 -an sipariş vereceğim kaç günde gelir

Ayın 5'inde akşam sipariş verdim, 6'sı sabah kargoladılar. Bugün elime geçti.
  17. E

Yardım Laptop harddiskini nasil pcye takarim

Tüm cevaplar ve yardımlar için teşekkür ediyorum. O aparatı almak en sağlıklısı gibi duruyor.
  18. E

Yardım 10 yıllık laptop HDD'si PC'ye takılır mı?

Boyutları aynı mı oluyor peki laptoptakiyle? Olmadı kendim bi şekilde sabitlesem :D
  19. E

Yardım 10 yıllık laptop HDD'si PC'ye takılır mı?

hmm takılıyorsa yeni hdd alnmaktansa sabitleyici almak daha ucuza patlıyor benim için o zaman :)
Top Bottom