750 w için nzxt c750 3.939 TL, msi mag a750gl gold 6.389 TL
850 w için msi mag a850gl gold 7.699 TL
bence msi alman daha iyi olabilir gen5 olduğu için ileriye dönük olur. kasa hakkında çok bir bilgim yok.
5070 almak için geç kaldım biliyorum ama yılbaşına günler kaldığı için hemen almayı düşünüyorum ama 5070 modelleri görmeyeli pahalanmış ama yılbaşı zammından öncede bir bakmak istedim
[H3...
televizyonda , tablette, telefondaki youtubede kanalları nasıl engellerim videolarını nasıl engellerim yani benim evimdeki başka cihazlar bu engellediğim kanalları izleyemesin istiyorum direk kökten kaldırmak istiyorum sanki kanal yokmuş gibi
şuanlık çokta profesyonel bir sunucu düşünmüyorum aslında kurumsal e-posta çokta gereklimi bilmiyorum sadece kendi e-postamı kullanmak yerine kurumsal düşünmüştüm ama sanırım şimdilik yeni bir gmail hesabı açıcam
ben minecraft sunucum için domain alacağım ama domain için kendi e-postamımı kullansam yoksa kurumsal e-postamı alsam bilemedim. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
türk telekomdan Vodafone geçtim 200 liralık 20gb tarife aldim. ama çekmiyor resmen eskiden mb/s çekerdi şimdi kb/s b/s çekiyor resmen dolandırıcılık gibi bir şey. bunun çözümü varmı?