Arama sonuçları: *

1. Ghost_AssassiN

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Ben bayram veya karne gibi ekstra bir kampanyaya katılmadım hocam. Zamanında denk gelmiş olsaydım yaptığım harcama ile -200 değil, +200 falan kazanmış olurdum diye tahmin ediyorum. Benim katıldıklarım Parolapara'nın 800 ve üzeri harcamaya 400 TL, Iyzico'nun da sanırım 1000 TL üzeri harcamaya 500...
  2. Ghost_AssassiN

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Konu için çok teşekkür ederim hocam, sayende 1.099 TL olan Thermalright Assassin X 120 R Digital kule tipi soğutucuyu 400+500 cashback'lerle birlikte 200 TL'ye almış oldum. 🙂 Gerçi Iyzico'dan parayı başka hesaba aktarmak biraz uğraştırdı ama sonunda hediye parayı kendi hesabıma aktarabildim...
  3. Ghost_AssassiN

Çözüldü✓ 27'' VIEWSONIC VA2715-H mi, 27'' LG 27MR400-B mi Alınmalıdır?

Edit: LG'nin fiyatı +200 TL artmış!
  4. Ghost_AssassiN

Güzel görünüyor fakat hem fiyatı bütçemi aşıyor hem 27'' değil. Bir de belirtmeyi unutmuşum, kullandığım eski monitörüm 23,8'' boyutundaydı ve darbe sonucu iç ekranı kırıldığı için artık yeni bir monitör alma ihtiyacı duydum. Almışken de daha büyük alma niyetindeyim.
  5. Ghost_AssassiN

Merhaba dostlar. İlk defa burda konu açıyorum, bir kusurum olursa şimdiden affola. Linkini ve ss'ini attığım bu 2 ürün arasında kaldım. Aralarındaki ms farkı, online oyun oynamadığım için pek önem arz etmiyor. Tereddütte kaldığım tek şey diğer detaylı özelliklerin fark oluşturup oluşturmadığı...
Geri