Frame Gen kapa. Afterburner ile beraber gelen Riva Tuner Statics var. Oyun açıkken onu aç şuraya 97 gir sonra Setup'a gel Frametime Limiter tikle ve async...
Şu an HDMI bağlı, belki bir çözümü olur diye DP'den çıkarıp HDMI ile bağladım ama bir şey fark etmedi. FPS olarak da 90 ile 120 var, ortası yok maalesef...
Monitörümde G-sync yok, adaptive-sync var ama o da kapalı (açmayı da denedim). Fps cap kısmını monitör hz'min altı olarak min. 90'a düşürebiliyorum. Ama...
Motion Blur'u kapatınca daha çok belli oldu. Ayrıca Vsync ayarı da pasif durumda.
Bu sefer dışardan video aldım.
https://streamable.com/v96rs5
1786730562...
Pc'nin içinden (Nvidia'dan) görüntü aldığım için sizde fark edilmiyor büyük ihtimalle. Bir de dış çekim video aldım, ordan anlaşılır umarım. Bu arada mouse...
goruntuden acikcasi pek birsey anlamadim hocam. blurlaniyor sanirim? buarada chatgpt gibi yapay zekaya sistem spec+donanim degisiklikleri ve sirasiyla...
Monitörde Adaptive-Sync ayarı var, G-Sync ayarı da Nvidia Control Panel'inde görünmüyor. Bi arada bir ayar değiştirince görünür oluyordu ama hangi ayar...
Merhaba dostlar. Elimdeki RTX 3060 12 GB ekran kartı ve i3 12100F işlemciyi satıp yerlerine 2. el çok temiz ve 23 ay garanti süresi olan Asus Dual RTX 5060...