Ghost_AssassiN isimli üyenin son içerikleri

1. Ghost_AssassiN

RTX 5060 Ti'a Geçince Ghosting Hissetmeye Başladım!

İlgilendiğin için teşekkür ederim fakat bu da işe yaramadı. Rapid veya Fast IPS panele sahip bir monitör alsam düzelir mi acaba? Örneğin bu:
  2. Ghost_AssassiN

Şu an HDMI bağlı, belki bir çözümü olur diye DP'den çıkarıp HDMI ile bağladım ama bir şey fark etmedi. FPS olarak da 90 ile 120 var, ortası yok maalesef. TAA'yı göremedim. https://streamable.com/q81cww
  3. Ghost_AssassiN

Monitörümde G-sync yok, adaptive-sync var ama o da kapalı (açmayı da denedim). Fps cap kısmını monitör hz'min altı olarak min. 90'a düşürebiliyorum. Ama böyle de daha çok belli olmaya başladı. Ufo testinde de sanırım en üstteki (bende 100 yazıyor) gözümle takip etmem gerekiyor sanırım. Ufo...
  4. Ghost_AssassiN

Motion Blur'u kapatınca daha çok belli oldu. Ayrıca Vsync ayarı da pasif durumda. Bu sefer dışardan video aldım. https://streamable.com/v96rs5 1786730562 Sebebi ne peki? RTX 3060'ta böyle bir sorun yoktu, 5060'ta neden oldu acaba? 1786730615 Normalde vsync bu yırtılmaları önlemeye yarıyor...
  5. Ghost_AssassiN

Pc'nin içinden (Nvidia'dan) görüntü aldığım için sizde fark edilmiyor büyük ihtimalle. Bir de dış çekim video aldım, ordan anlaşılır umarım. Bu arada mouse imlecindeki çoklu görünüm çok da sorun değil, oyunda olmasaydı sorun etmezdim. Ek olarak ben de uzun zamandır format atmak istiyordum ama...
  6. Ghost_AssassiN

Evet hocam, dün kaldırdım ama işe yaramamıştı. 1786724305 Bu da oyundaki ghosting testi: https://streamable.com/x4stfq
  7. Ghost_AssassiN

Monitörde Adaptive-Sync ayarı var, G-Sync ayarı da Nvidia Control Panel'inde görünmüyor. Bi arada bir ayar değiştirince görünür oluyordu ama hangi ayar olduğunu unuttum şu an (görünmüyorsa aktif değildir herhalde). Görünür olduğunda onu da açıp kapatmayı denedim ama olmadı. Aynı şekilde...
  8. Ghost_AssassiN

Merhaba dostlar. Elimdeki RTX 3060 12 GB ekran kartı ve i3 12100F işlemciyi satıp yerlerine 2. el çok temiz ve 23 ay garanti süresi olan Asus Dual RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartı ve i5 12400F işlemci aldım (GPU test edilerek alındı). İkisinde de hiçbir sorun yok. Ancak RTX 3060'ta hissetmediğim...
  9. Ghost_AssassiN

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Ben bayram veya karne gibi ekstra bir kampanyaya katılmadım hocam. Zamanında denk gelmiş olsaydım yaptığım harcama ile -200 değil, +200 falan kazanmış olurdum diye tahmin ediyorum. Benim katıldıklarım Parolapara'nın 800 ve üzeri harcamaya 400 TL, Iyzico'nun da sanırım 1000 TL üzeri harcamaya 500...
  10. Ghost_AssassiN

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Konu için çok teşekkür ederim hocam, sayende 1.099 TL olan Thermalright Assassin X 120 R Digital kule tipi soğutucuyu 400+500 cashback'lerle birlikte 200 TL'ye almış oldum. 🙂 Gerçi Iyzico'dan parayı başka hesaba aktarmak biraz uğraştırdı ama sonunda hediye parayı kendi hesabıma aktarabildim...
  11. Ghost_AssassiN

Çözüldü✓ 27'' VIEWSONIC VA2715-H mi, 27'' LG 27MR400-B mi Alınmalıdır?

Edit: LG'nin fiyatı +200 TL artmış!
  12. Ghost_AssassiN

Güzel görünüyor fakat hem fiyatı bütçemi aşıyor hem 27'' değil. Bir de belirtmeyi unutmuşum, kullandığım eski monitörüm 23,8'' boyutundaydı ve darbe sonucu iç ekranı kırıldığı için artık yeni bir monitör alma ihtiyacı duydum. Almışken de daha büyük alma niyetindeyim.
  13. Ghost_AssassiN

Merhaba dostlar. İlk defa burda konu açıyorum, bir kusurum olursa şimdiden affola. Linkini ve ss'ini attığım bu 2 ürün arasında kaldım. Aralarındaki ms farkı, online oyun oynamadığım için pek önem arz etmiyor. Tereddütte kaldığım tek şey diğer detaylı özelliklerin fark oluşturup oluşturmadığı...
Geri