Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Tek Tuşla Valorantın Veda Etmesi

Merhaba herkese, Bilgisayarım HP Victus 16 R1032NT. Aula F75 klavye eşliğinde az önce Valorant oynuyordum. Oyun esnasında elim laptopya F11 veya F12 tuşuna çarptı ve akabinde oyun dondu ve kapandı kendi kendine sonra açılmamaya başladı. Herhangi bir hata yok oyunu başlat diyorum masaüstüne...
  2. L

🔥İndirim Claw's 8K UHD HDMI KABLO 219 TL

Çektim 1 er tane eyvallah
  3. L

pc den xbox valheim 100 tl alinir mi?

50₺ şuanda, Microsoft store online da sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum.
  4. L

LAPTOP ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

Kasası platik gibi evet alüminyum gibi alt kısmı. Soğutması gayet iyi valorantta 400-500 fps de 75-80 derecelerde oluyor işlemci
  5. L

❌İndirim Bitti! Hepsi Gamer Kampanyası

Not düştüm şimdi ilk mesaja Evet 2 adet eklemek gerekiyor O girerse bende alırım :).
  6. L

LAPTOP ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

Az daha çıkarsaN👇 https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-16-r1032nt-9j234ea-i7-14700hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,501885315.html Aktif kullanıyorum sorun olursa yanıtlayabilirim.
  7. L

Evet işte, kampanya satıcısı Hepsiburada olan ürünler için geçerli sanırım. Numara bekliyorum ahahah İşin şakası ben bir şey almadım bu kampanyadan gördüğüm gibi direk ekledim foruma.
  8. L

Sebebi satıcının başka olması.
  9. L

Throne Arctic Pro Turbo Fan - 11 Mod Rgb - LCD Ekran - Fan Kontrol Rollover & 5 Farklı Stand Yükseklik Kademesi - Ekstra 2 USB Portlu - Metal Mesh Zemin Notebook Soğutucu - Siyah (9"-21" Boyut Destekli) https://app.hb.biz/BQ6Xz9O4aBiR Bende zamanında bu ürünü beğenmiştim Hem stok yoktu hemde...
  10. L

Merhabalar. HepsiBurada Hepsi Gamer Günleri yapmış genel olarak idare eder indirimler var Ama bir de 2 Al 1 öde kısmı varmış bir baktım o çok istediğim laptop soğutucu da 1 alana 1 bedava diyor. Not: Sepete Alacağınız Üründen 2 ADET Eklemeniz Gerekiyor. Kulaklık mousepad vs var gene...
  11. L

Bu sistem alınır mı?

Ram 32 olmalı bence
  12. L

❌İndirim Bitti! MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Webden alınmıyor ama, bilgin olsun. Sadece mağzadan teslim diyor
  13. L

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

monitörümüz yok🤣
  14. L

❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Dynamic EVO White 6500TL

Öyyf uzakmış, bayadır takip ediorum seni, merkeze falan gelirsen haber et oyun gireriz.
  15. L

❌İndirim Bitti! Lian Li O11 Dynamic EVO White 6500TL

Antebin neresindensin rafık 🤣
  16. L

Days Gone alınır mı?

Bende uzun araştırma sonucu alıp deneyimleme kararı verdim
  17. L

Lenovo Legion R25-f30 5.499TL

İndirim nerede?
  18. L

Yardım 2.el max 3000tl laptop öneri

3.000₺ ye ? Minecraft hadi tamam, açarsa bide battlefield?🤣
  19. L

❌İndirim Bitti! EasySMX M05 Kablosuz Oyun Kumandası 803₺ Vergisiz🔥

Yok neden daha kolay olsun l1-l2 den halledersin
  20. L

❌İndirim Bitti! EasySMX M05 Kablosuz Oyun Kumandası 803₺ Vergisiz🔥

Pubg aklıma geldi benimde. Wildrift olabilir. Last day on earth olabilir. 1733684657 Call of duty mobile öneririm
Geri