Hocam rtx 4070 super fiyatları en düşük 24-25 civarı. 40k ya nasıl düzgün bir sistem toplayabilirizAlınmaz o fiyata Rtx 4070 Süper alınır
22.000 civarına 2.el rahat bulabilirsinHocam rtx 4070 super fiyatları en düşük 24-25 civarı. 40k ya nasıl düzgün bir sistem toplayabiliriz
ya da bi çılgınlık yapıp aynı fiyata sıfırını alabilir22.000 civarına 2.el rahat bulabilirsin
İşlemciyide ikinci el alıp diğer parçaları sıfır alsan kurtarır diye düşünüyorum.
Bu kutulu birde
Evet an itibariyle okuduğunu anlamada sıkıntı olduğunu teyit etmiş olduk senin attığın 1000TL daha pahalı benim attığımda kutuda var.ya da bi çılgınlık yapıp aynı fiyata sıfırını alabilir
yanlış link ayrıca kendi ürünlerini milletin konularına atıp duruyosun halaEvet an itibariyle okuduğunu anlamada sıkıntı olduğunu teyit etmiş olduk senin attığın 1000TL daha pahalı benim attığımda kutuda var.
Yanlış ürün attım diyo 100TL daha ucuzunu atıyor komedi gibisin ya ahahahahahyanlış link ayrıca kendi ürünlerini milletin konularına atıp duruyosun hala
![]()
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
5900le 6900 arasında 100tl mi var ? her ürüne değil ayrıca 2-3 ilanı atıp duruyon sıfırı daha ucuz işte gelip buraya atma artıkYanlış ürün attım diyo 100TL daha ucuzunu atıyor komedi gibisin ya ahahahahah
Her attığım ikinci el ilana aynı şeyi yazmaktan bıkmadın mı ne kadar çok ürünüm varmış benim öyle
Okuduğunu anlamada probemin var bunun daha çok ilerlemesini engelleyebilmek için lutfen attığım linke yönelmeni tavsiye ederim.5900le 6900 arasında 100tl mi var ? her ürüne değil ayrıca 2-3 ilanı atıp duruyon sıfırı daha ucuz işte gelip buraya atma artık