Arama sonuçları: *

1. Gloxinium

Windows 11 için custom os arıyorum

Sistemim RX 7600 GPU, Ryzen 5 7500F CPU, Prime A620M-K Anakart, DDR5 2x8 5600MHz RAM ve 512 SSD'den oluşuyor Bu özellikte bir bilgisayar için en iyi seçenek ne olur? LTSC versiyon mu yoksa CustomOS'mi?
  2. Gloxinium

Peki oyun performansı ve genel performansı nasıl, stabil bir hizmet sunuyor mu?
  3. Gloxinium

Bazen oyun almak için kullandığım oluyor kredi kartı. Bu, Windows 11 LTSC sürümü tam olarak nedir? Normal Windows 11'den ne gibi farkı var?
  4. Gloxinium

Hangisi daha makul olur?
  5. Gloxinium

Selam. Baştan söylemek istiyorum "Custom OS kullanma" demeyiniz. Windows 11'e temiz kurulum atıp tüm gereksiz uygulama, hizmet ve geri kalan öğelerden arındırmak istiyorum. Bunları tek tek elimle yapmak istemiyorum, bu duruma en uygun custom os hangisidir?
  6. Gloxinium

Machenike GX 30 Kulaklık mikrofonunda sesim karşıya robotik gidiyor.

Selam. 3 gün önce aldığım Machenike GX 30 isimli kulaklığım bugün geldi, ve driverini kurup ses ve mikrofon testi yaptım. Sesin güzel gelmesine karşın, kulaklığın mikrofonu ile konuşurken sesim karşı tarafa robotik geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. Gloxinium

1000-1500 lira bütçeye kulaklık arıyorum

Teşekkür ederim
  8. Gloxinium

https://gank.com.tr/machenike-gx30-gri-kablolu-gaming-kulaklik-96 Bu kulaklığı önerenler oldu, size nasıl?
  9. Gloxinium

Selamlar, daha düne kadar Havit Gamenote H2002P isimli kulaklık kullanıyordum, dün maalesef kablosu koptu ve servise göndermek istedim ama 1000 liralık bir ücreti olacağını söylediler, ben bu kulaklığı 7-8 ay önce 1100 liraya almıştım. Kulaklığın fiyatına yakın bir servis ücreti söylendiği için...
  10. Gloxinium

Kasanın içinden sürekli beep sesi geliyor

Bilgisayar açıldıktan sonra sürekli olarak ses gelmeye başlıyor, şuan bile geliyor ses
  11. Gloxinium

Bilgisayarı açtığımdan beri sürekli bip sesi veriyor, hangi arıza oluyor bu?
  12. Gloxinium

Bilgisayarı açtığım andan itibaren başlıyor ses. anakartım asus prime a620m-k, bu hoparlör neye benziyor tam olarak? 1747413814 Evet, bip sesi geliyor kasadan.
  13. Gloxinium

Merhabalar, son 3-4 aydır bilgisayar kasasının içinden sürekli beep sesi geliyor, bu sesi kapatmanın bir yolu var mı?
  14. Gloxinium

Gerçek zamanlı alt yazı çevirisi yapan uygulama arıyorum

Teşekkür ederim şimdiden
  15. Gloxinium

Kanka crunchyroll'a para vermek istemiyorum. 1746646201 ve Crunchyroll'da istediğim animeyi bulamıyorum
  16. Gloxinium

Selam. Anime izlemek için gerçek zamanlı alt yazı çevirisi yapan bir uygulama arıyorum. Türk anime sitesi önermeyin lütfen, hiç birini beğenmiyorum.
  17. Gloxinium

ASUS Prime A620M-K Bios menüsünde kasa fanları gözükmüyor

bilmiyorum kasayı ben toplamadım hazır aldım
  18. Gloxinium

Ben sana diyorum ki, kasanın arkasında ki cihaza 4 kasa fanda bağlı ama biosta gözükmüyor. Sen bana diyorsun ki, argb aurasync, kanka bunlar umurumda değil şuan, benim umurumda olan şey fanların çalışmasına rağmen biosta gözükmemesi.
  19. Gloxinium

Kanka anakartın bios menüsünde kasa fanları gözükmüyor, armoury crate yazılımının üzerinden de gözükmüyor. Kasadan nereden yapacam yok işte gözükmüyor. 1 cümle yazıp yazıp duruyorsun, yardım etmeye niyetin yoksa lütfen yazma.
Geri