ASUS Prime A620M-K Bios menüsünde kasa fanları gözükmüyor

Gloxinium

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar. ASUS Prime A620M-K Anakartın Biosunda kasa fanları gözükmüyor. Az önce kasanın içini açıp baktım ve kasanın arkasındaki aygıtın üzerinde Fan1, Fan2, Fan3, Fan4, Fan5 ve Fan6 yazan yere 4 tane kablo bağlandığını gördüm, Biosta gözükmüyor ama. Kasanın üzerinden renk ayarını yapabiliyorum, fanlar dönüyor ama biostan hız ayarı yapamıyorum gözükmediği için.

Anakartın argb kontrol özelliği olmayabilir. Olduğuna emin misiniz?

Onu kasadan yapıyorsundur.
Kanka anakartın bios menüsünde kasa fanları gözükmüyor, armoury crate yazılımının üzerinden de gözükmüyor. Kasadan nereden yapacam yok işte gözükmüyor. 1 cümle yazıp yazıp duruyorsun, yardım etmeye niyetin yoksa lütfen yazma.

Kanka anakartın bios menüsünde kasa fanları gözükmüyor, armoury crate yazılımının üzerinden de gözükmüyor. Kasadan nereden yapacam yok işte gözükmüyor. 1 cümle yazıp yazıp duruyorsun, yardım etmeye niyetin yoksa lütfen yazma.
Kanka şimdi senin kasadaki fanlarının, anakartınla bağlantılı olması lazım. Fan kontrolcüsünden anakarttaki aura sync bölümünde bağlı kablo var mı? Yoksa yapamazsın sadece kasadan renk değiştirşrsin.

Kanka şimdi senin kasadaki fanlarının, anakartınla bağlantılı olması lazım. Fan kontrolcüsünden anakarttaki aura sync bölümünde bağlı kablo var mı? Yoksa yapamazsın sadece kasadan renk değiştirşrsin.
Ben sana diyorum ki, kasanın arkasında ki cihaza 4 kasa fanda bağlı ama biosta gözükmüyor. Sen bana diyorsun ki, argb aurasync, kanka bunlar umurumda değil şuan, benim umurumda olan şey fanların çalışmasına rağmen biosta gözükmemesi.

Ben sana diyorum ki, kasanın arkasında ki cihaza 4 kasa fanda bağlı ama biosta gözükmüyor. Sen bana diyorsun ki, argb aurasync, kanka bunlar umurumda değil şuan, benim umurumda olan şey fanların çalışmasına rağmen biosta gözükmemesi.
Bios dediğin şey Anakartın yazılımı. Bir yazılım bşr donanımı kontrol edebilmesi için o donanımın bir şekilde bağlı olması lazım. Bunu anlamak zor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,825
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri