Arama sonuçları: *

1. T

RX 6900 XT Sapphire Nitro+ SE Furmark ve OCCT testi

Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için, başka 6900 xt kullanan ya da bu modeli kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirirse ona göre geri vereyim. Banada yüksek geldi
  2. T

Aynı karta sahip ve düşüncesi olan yok mu arkadaşlar ?
  3. T

İyi akşamlar, tanıdığım bir bilgisayarcıdan ekran kartı beğendim test etmek için aldım fakat furmark testleri ve OCCT testleri çok fazla geldi. Yabancı forumlarda da baktığımda çok fazla güç çektiği için çok fazla ısındığı söylenmekte ama bu rakamlar bana anormal geldi. Kartın içi açılmamış...
  4. T

RTX 3080 Rog Strix CS2 ekran gitme sorunu

İyi akşamlar, RTX 3080 ekran kartım mevcut sadece CS2'de oyunun yarısında takım değişme ya da oyunun sonunda siyah ekrana düşüp ben res atana kadar bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Bunu sadece CS2'de yapıyor diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. 2 farklı güç kaynağı ile denedim 850W...
  5. T

Vestel Türk Kahvesi Makinesi 309 TL

Alacaktım fakat 1 dakika içinde tükendi :) Emeğine sağlık
  6. T

RX 580 / RX 570 2 farklı BIOS

@Abdullah Hacıgül Abdullah kardeşim daha önce böyle birşeyle karşılaştın mı? Nasıl çözebilirim
  7. T

RX 580 / RX 570 2 farklı BIOS

İyi akşamlar. 2. el RX 580 4 GB Sapphire Nitro + bir kart almıştım. BIOS Switch'i değiştirdiğimde bir tarafı RX 580 diğer tarafı 570 oluyor. Kartın üzerindeki stickerlarda RX 580 4 GB olarak kodu var. Kartı aldığımda sistemde RX 580 olarak gözüküyordu. Switch'i sağ tarafa aldığımda RX 570 olarak...
  8. T

Yardım XMP Profile Açıkken Oyunlarda Res atıyor

Deneyeceğim. Teşekkür ederim. 1647555141 Elle girebiliyorum fakat profile olarak daha sağlıklı diye biliyorum. Normal şekilde ramleri 3200 mhz çektiğimde daha çabuk restart atıyor.
  9. T

Bu her hangi bir çözüm sağlayabilir mi ? İlk günden itibaren aynı slotta takılı ramler.
  10. T

İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık 4 aydır kullandığım bilgisayarımda xmp profili açıkken oyunlarda takılıp restart atmaya başladı. Biosu güncelledim sorun devam ediyor. Ramlerimi daha öncedende xmp profili ile kullanıyordum fakat şuan açmadan kullanmak zorunda kalıyorum. Windows 11'de secure...
  11. T

B550 Gaming Edge Wi-Fi üzerinde CPU kırmızı ışık hatası

İyi akşamlar. Kasamda sıvı soğutma değişikliğine gittim. MSI 240 mm sıvı soğutmadan NZXT 240 mm sıvı soğutmaya geçtim. İşlemci sökmedim, herhangi bir işlem yapmadım işlemci ile ve sistemi başlattığımda ekrana görüntü gelmedi. Klavye ve mouse'a elektrik gelmiyor. Anakart üzerinde CPU ışığı yandı...
  12. T

WAN Portlu modem önerisi

Anladım cevaplarınız için teşekkür ederim. Üstteki asus routerinde WAN girişi mevcut özelliklerine baktığımda yanılmıyorum değil mi ?
  13. T

WAN Portlu modem önerisi

Teşekkürler 250 TL'ye kadar bir router arıyorum daha iyi sinyal ve hız alabileceğim varsa belirtebilirsiniz. WAN girişli modemler var mı yoksa sadece router ve access point tarzı olanlarda mı WAN girişi mevcut ?
  14. T

WAN Portlu modem önerisi

İyi akşamlar. Yurt dışındaki evim için bir modem aldım fakat uymadı eve gelen internet kablosu WAN girişliymiş ve aldığım TP-Link modemi ise ADSL destekliydi haliyle porta girmedi. WAN portlu modem önerisi rica edecektim kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa model önerisine açığım şu an...
  15. T

Sapphire Nitro + RX 580 bellek(Memory) farklılığı

Aydınlattığınız için tekrar teşekkür ederim. Peki 1750 Mhz düşürmemi önerir misiniz ? Yoksa olduğu gibi bırakayım mı ?
  16. T

Cevap için çok teşekkür ederim. Benim için mhz değerlerinin 1411 - 2000 olmasının avantaj ve dezavantajları nelerdir ?
  17. T

İyi geceler. İki arkadaşım ve ben dahil farklı Memory type olmak üzere aynı marka, aynı model ekran kartlarımız mevcut. Sapphire RX 580 Nitro 4 GB modelini kullanmaktayız. Benim kullandığım ekran kartının belleği Samsung, diğer arkadaşlarımın Elpida ve Hynix. İki arkadaşımında ekran kartı...
  18. T

RX 580 Sapphire Pulse 4 GB normal hız değeri nedir?

Şuan 5700 xt'yi geri taktım kasama. Yarın gün içinde uygun olursam kendi kasasına toplarken test eder paylaşırım sizin için.
  19. T

https://www.techpowerup.com/vgabios/ sitesinden ekran kartı modelinin üretici firma dahil seçerek arattığında karşına orjinal bios çıkıyor. Onu indirip AtiFlash programı ile ekran kartının biosunu güncelledim. Nvidia ekran kartı için bu program farklı Nvidia NVFlash ile güncelliyorsun...
  20. T

Bende onu belirttim yukarıda.
Geri