Arama sonuçları: *

1. T

Öğrenci kimlik kartım yok

Dostlar ben geçen sene bölüme kaydoldum ama hiç bir şekilde hiç bir zaman okula gitmedim bu yüzden ilk günler dağıtılan öğrenci kimlik kartını almadım şimdide bölümün öğrenci işlerinde bir işim çıktı dilekçe vermem gerekiyor öğrenci kimlik kartımı isterler mi işlem yapmak için veya alternatifi...
  2. T

Ders kayıtlarını kaçırdım acil yardım

😂😂😂😂😂 stresten cümleler karışık olmuş da kısaca ders kayıtlarını kaçırdığım için çözüm desek iyi olur
  3. T

Ders kayıtlarını kaçırdım acil yardım

Arkadaşlar ben okula gitmiyorum ama resmiyette aktif öğrenci olarak gözükmem lazım bu yüzden ders kayıtlarını gerekiyor ama ben tarihini kaçırdım bu hafta halletmem lazım öğrenci işleriyle muhatap olmak istemiyorum veya dilekçe yazılacaksa nasıl bir şekilde yazılmalı lütfen yardım
  4. T

Kpps mi yks mi ??????

ben yksye çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum ama bir yandan da kpps kısa yoldan mesleği eline alıyorsun diyorlar veya hiç yoktan üni kazanıp duruma göre kpss kovalamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı siz ne yapardınız
  5. T

Çözüldü✓ Nnnn

Bende öyle düşündüm de nasıl atabilirim
  6. T

Çözüldü✓ Nnnn

Knk masaüstüne erişemiyorum ki şifrede kalıyor kapı gibi düşün kapıyı geçemiyorum ki içeriye gireyim
  7. T

Çözüldü✓ Nnnn

5 yıl önce aldım PC’yi
  8. T

Çözüldü✓ Nnnn

E sordun cevapı alıp kaçtın
  9. T

Çözüldü✓ Nnnn

Eee sordun kaçtın awq
  10. T

Çözüldü✓ Nnnn

Huawei matebook d15
  11. T

Çözüldü✓ Nnnn

Nnnnn
  12. T

AKTİF ÖĞRENCİYİM ÜNİDE AMA ASKERLİĞİM GÖZÜKÜYÜR YARDIM

E-devlette askerliğim gözüküyor ünide aktif öğrenci olmama rağmen nasıl erteleyebilirim ?
  13. T

Vergi kimlik numarası tehlike yaratır mı

Ben ıban vermek yerine kolay adresden vergi kimlik numarasını vererek ıbanıma para gelmesini istiyorum peki bu VKN tc no gibi gizli tutulması gereken bişey midir sonradan bana şantaj gibi Vkn elimde diye tehdit edebilir mi( BU ARADA KOLAY ADRESDEN BENİM İSİM SOYİSİMİ BANA PARA ATACAK KİŞİ GÖRÜRMÜ)
  14. T

Yeni

Şu sanal kart varya papara gibi onlardan bahsediyorum
  15. T

Yeni

İÇİN)
  16. T

Bnbbn

Onlarıda yaparız ya alihan dayım istesin yeterki
  17. T

Bnbbn

Hocam %100 eminmiyiz kendiniz deneyip gördünüz mü
  18. T

Bnbbn

Tişört
  19. T

Bnbbn

Hocam mesela A*** F**** şeklinde olsa bile bana yeter bu olurmu peki
  20. T

Bnbbn

Ben karşımdaki müşterilere isim soyisim vermeden ıban verip ıbanıma para aktarılmasını istiyorum mobil bankacılık veya ATM’den havale eft gibi nerede olur yapılabilir ( tek isteğim ismimin tam şekilde açık açıl görülmemesi baş harflerim çıksada olur sansürlü şekilde) sorun çözülene kadar...
Geri