tolga Koray
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Nnnnn
Son düzenleme:
Laptopun modeli nedir hocamLaptopu açtığım zaman şifre girme yerinde şifreyi giriyorum hoşgeldiniz diyor ve halka saatlerce dönüyor açılmıyor format resetleme falan düşünüyorum ne yapılması gerek ?
Huawei matebook d15Laptopun modeli nedir hocam
Eee sordun kaçtın awqLaptopun modeli nedir hocam
E sordun cevapı alıp kaçtınLaptopun modeli nedir hocam
windows l ye tıkla sifreyi giridkten sonra bir daha gir sifreyiE sordun cevapı alıp kaçtın
5 yıl önce aldım PC’yiSsd sorunlu olabilir. Kaç yıl gecti
Sürücü yüzünden olabilir aynı cihaz bende de var huawei uygulaması üzerinden sürücü kurmazsam saçmalıyor format at windows stora dan huawei uygulamasını indir o uygulamadan güncellemelerini yap ama format atınca touchpad hoparlör falan gidicek kablolu mouse kullanman lazımLaptopu açtığım zaman şifre girme yerinde şifreyi giriyorum hoşgeldiniz diyor ve halka saatlerce dönüyor açılmıyor format resetleme falan düşünüyorum ne yapılması gerek ?
Knk masaüstüne erişemiyorum ki şifrede kalıyor kapı gibi düşün kapıyı geçemiyorum ki içeriye gireyimSürücü yüzünden olabilir aynı cihaz bende de var huawei uygulaması üzerinden sürücü kurmazsam saçmalıyor format at windows stora dan huawei uygulamasını indir o uygulamadan güncellemelerini yap ama format atınca touchpad hoparlör falan gidicek kablolu mouse kullanman lazım
Format atman gerekiyor dedimKnk masaüstüne erişemiyorum ki şifrede kalıyor kapı gibi düşün kapıyı geçemiyorum ki içeriye gireyim
Bende öyle düşündüm de nasıl atabilirimFormat atman gerekiyor dedim
Nasıl yapacağını bilmiyorsan rehber videoları izlemen daha iyi olurBende öyle düşündüm de nasıl atabilirim