Hayatıma nasıl devam edeceğim?

Kaç derece istiyon? Klimadan ayarlayalım senin için :D
Seçenekler arasında ne var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de sıfırdım klasik her gün paragraf ve problem çözdükten sonra eyüp b tyt mat konu anlatımlarını bitirdim eş zamanlı olarak da her tyt fen dersini de iki haftada bitirmeye çalıştım. ardından Eyüp b ayt matı da bitirdim sonra sırayla ayt fen , ayt kimya , ayt biyo bitirdim herhangi bi hocadan iyi olduğum zamanda her gün paragraf ve problem yerinde tyt mat ve türkçe deneme çözdüm

.
Ben bir çalışma planı hazırladım ama ne kadar doğru,ne kadar verimli olduğu hakkında bu fikrim yok YouTube'den Oğuz ustayı izleyerek listeledim.

Kaç derece istiyon? Klimadan ayarlayalım senin için :D
Şu espriyi yapmak için kaç yıl düşündün

Son düzenleme:
psikiyatristin hakli kendini oldugun gibi kabul etmeyi ogrenmen gerek, ustelik icindeki gercegi saklamak zorunda kalmayacagin insanlar da karsina cikacak illa ki

Uygunsuz davranış
Merhaba arkadaşlar öncelikle sorunu söyleyeyim maalesef lanet olsun ki ben eşcinselim kahretsin ki eşcinselim.

ben 19 yaşında gazi tıp hazırlıkta okuyan biriyim. annem babam mardin süryanisi ben Ankara doğumluyum bakmayın ailemin müslüman olmamasına bizde böyle şeylerin cezası bellidir. ben bunun kötü bir şey olmadığını biliyorum ama asla böyle bir yaşam stili benimseyemem. ben sadece herkes gibi çoğunluk gibi olmak istiyorum yaşıtlarım gibi kız arkadaşım olsun istiyorum ileride evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. bana doktora git falan diyeceksiniz lakin zaten gittim hormonal hiç bir sıkıntım yok psikiyatrist ise kendimi kabul etmem gerektiğini çünkü bunun değiştirmenin hiç bir yolu olmadığını söyledi.

küçüklüğümden beri hep biliyordum bunu ama çok iyi sakladım kafamı hep başarılı olmaya taktım hep bir şeyle meşgul oldum ama hep yoksa düşüncelerim beni kanser edecekti. bu yolda yksde derece yaptım uluslararası ATP tenis turnuvasında birinci oldum ama artık kafamı meşgul edecek bir şey kalmadı tamamen arkadaşlarımla takılıyorum ve onların bana göre nispeten normal olmaları beni mahvediyor , kız/erkek arkadaşlarıyla eğleniyorlar geziyorlar benim asla böyle bir fırsatım olmayacak.

bu durum kanser gibi kemiriyor mahvediyor uykumu kaçırıyor.

önceden olsun sen yalnız da iyisin başarıların yeter derdim fakat böyle hissedemiyorum artık. Bakın sıkıntım yalnız olacak olmam değil sıkıntı yine farklı olmam sıkıntı yine saklanmam gerektiği.

napacağımı bilmiyorum artık
intihar et ne bu yaşama oksijen israfısın

İyi tarafından bakarsak askerliğe gitmemek için bedelli parası vermene gerek yok

intihar edecek değilim senin gibi oturduğum yerden insanlara zarar vermiyorum en azından tıp okuyorum insanlara yardım edeceğim ama verdiğin tavsiyeyi kendin için düşünebilirsin istersen
eşcinselim diyorsun ben senin gibi milleti yolundan çıkartmıyorum

Ya sen bitanesin

Geri