Arama sonuçları: *

1. A

F tuşlarına basmak için fnye basmam gerkiyor nasıl çözerim

Laptop klavyesinde laptopun f3,f2,f4 gibi tuşlara basmak için fn tusuna basmam gerekiyor mesela ses açmak istiyorum,açmak için ses tuşuyla birlikte fnye basmak zorundayım bunu nasıl çözerim
  2. A

Spor yapmak ve kilo ile alakalı

Merhaba,15 yaşındayım 47 kiloyum ve 1.70 boyum var çok zayıfim spora gidiyorum 1.5 aydır.Yemek yeme ile alakalı sorunlarım var küçük günde 4 öğün yemek yiyorum Max 1 tabak doyuyorum söylüyorum ve kilo alamıyorum.kilo almadan spor yaparsam daha çok zayıflar miyim veya gücüm de bir değişiklik olur...
  3. A

Ücretsiz oyun önerir misiniz?

merhaba, ücrtesiz sıkıcı olmayan oyun arıyourm öneriniz var mıdır?
  4. A

Bluetoothlu kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba,telefonda kullanmak Bluetoothlu kulak içi kulaklık arıyorum Max 800 TL olsun onerebileceginiz bir model var mıdır?
  5. A

Şarj göstergesi değişmiyor

Merhaba,telefonumda şarj göstergesi değişmiyor.sarja takıyorum değişmiyor, şarjda olmadığı halde bakıyorum gene değişmiyor sizce sorun ne olabilir
  6. A

CS2 çok fan sesi cikiyor

2 ay oldu alali
  7. A

CS2 çok fan sesi cikiyor

Oynarken ses seviyesi aynı düzeyde mi devam eder demek istedim Teşekkürler
  8. A

CS2 çok fan sesi cikiyor

Sonradan geçer mi peki
  9. A

CS2 çok fan sesi cikiyor

Bir gaming laptopa sahibin normalde valoda hiç fan sesi olmaz ama bugün CS2 indirdim ve açtığımda çok fazla fan sesi gelmeye başladı normalmidir?
  10. A

10. Sınıf yazılım hakkinda

sınavdan önce çalıştığımda soruların mantığını ve algoritmasını anlıyorum ama sınav esnasında bildiğim çoğu şeyi unutuyorum. yapabileceğim seyi bile unutuyorum
  11. A

10. Sınıf yazılım hakkinda

Merhaba,10.siniftayim ve bilişim bölümünde okuyorum.yazilimdan orta düzeyde anlıyorum, dersleri dinliyorum.Ancak sınavda yapamıyorum sizce ne yapmalıyım.Bölüm değiştirmek istesem digerlerinden çok geri kalicam.meslek lisesinde okuyorum bu arada.
  12. A

Nick onerir misiniz ?

Oyunlarda kullanacağım nick önerebilir misiniz
  13. A

Hangi saç stilini kullanmalıyım

Şu anda öyle kullanıyorum. Arkadaşım kestir diyor her gördüğünde bende artık onun yüzünden yakışmadığını düşünüyorum. 1731874732 Alnım büyük değil,çenem uzun ve belirgin.sacimda hafiften dalgali
  14. A

Maalesef
  15. A

Merhaba,uzun ve ince bir yüz şeklim var.Çene hattım belli. sizce saçımı uzun mu kullanmaliyim?
Top Bottom