Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Bi program indirdim LÜTFEN YARDIM EDİN düzeltmeme

https://www.malwarebytes.com bu antivüs programını deneyin derim. bende bir kere silinemeyen virüs ile karşılaşmıştım arka planda işlemcimi falan kullanıyordu bununla düzelttim.
  2. O

Çözüldü✓ İşlemci değerim normal mi ?

Öncelikle merhabalar işlemci sıcaklığım sizce normal mi boşta sadece arkada whatsapp, opera ve discord açık. Oyuna girdiğimde de 60 derecelerde falan oluyor
  3. O

Yardım Kullanımın böyle olması normal mi?

neredeyse 1 yıl oldu format atalı
  4. O

hayır win 10 kullanıyorum ve masaüstüm simsiyah ekran
  5. O

Ram kullanımının bir tuhaf olduğu düşüncesindeyim, Beni aydınlatabilir misiniz? Buradaki kullanılabilir ram neden 8.5gb? yardımcı olursanız sevinirim. Bu durum normal mi?
  6. O

Yardım Türknet sizce nasıl ?

Merhabalar şu anda süperonline kullanmaktayım tahaüttümün bitmesine 1 ay var süperonlinede de 1000mbps alıyorum fakat şu sıralar biraz pingim oluyor anlık ve mobilden kablosuz olarak sıkıntı yaşıyorum, kayıtlı ağ değil diyip attığı oluyor, videolar reelslar açılmıyor. Bende bu yüzden türknet...
  7. O

Yardım İşlemcim ile ekran kartı Uyumlu olur mu?

yani ikisi bana bir sorun yaratmaz uyum içinde kullanabilirim değil mi doğru anladım?
  8. O

performansı nasıl olur peki?
  9. O

Öncelikle iyi akşamlar, şu anda kullanmakta olduğum bilgisayarımda ryzen7 3700x işlemci ve ekran kartım ise gtx 950. Bir yerde 6 taksit RTX 3050 6GB versiyonun 8bin TL'ye peşin fiyatına 6 taksite alabiliyorum sizce alınır mı? ekran kartıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Alırsam bir sorun yaşar...
  10. O

Getmobilden telefon alınır mı?

bu getmobil ya da diğer yerler tamamen şansına bağlı, bir arkadaşım getmobilden aldı telefonu kaç kez servise gönderdik haddi hesabı yok o görünen kağıtta yazanlar sadece onların yaptığı işlemler yazıyor öncesinde değişen ya da tamir görmüş hiçbir işlemi yazmıyorlar. Biz telefonu değişen yok...
  11. O

Seagate One Touch 2TB, Taşınabilir Harici Hard Disk Gümüş 3799 TL

bunlardan alıp oyun için kullanabilir miyim bilgisayarda?
  12. O

Win 11 açılan uygulamalar ekrana gelmiyor

Kuzenim itopya üzerinden bilgisayar sipariş edip bu akşam kurulumu yapmış. windows açılıyor masaüstü geliyor fakat devamında Microsoft Edge olsun ayarlar olsun tıkladığı zaman ekrana gelmiyor ama aşağıda açıldığı gözüküyor, güncelleme vesaire var mı diye bakmak için ayarlara gireyim diyorum o...
  13. O

Telefon seçimi için yardım

yani bu hapsedilmiş olarak bahsettiğin konuya katılıyorum haklısın evet ama bu ucuz muhabbetinden kız kardeşime 3 ay önce 26kya iphone 13 aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyor aynı yerden bu ürünü denk düşürdüm. 1760309417 hz olarak bir sorunum yok bende aynı şekilde xiaomi kullanıyorum hala
  14. O

Telefon seçimi için yardım

Öncelikle hayırlı geceler, İphone 15 Plus 256gb sıfır fiyatını 54bin TL'ye bir yerde buldum telefon sıfır ve garantili bilindik bir mağazadan alacağım fakat sizlere danışıp fikir almak istedim . Halıhazırda 5-6 yıllık bir android telefon kullanıyorum Apple istediğim için bu telefon fiyatı...
  15. O

🔥İndirim Intel Arc B580 10999TL!

ryzen 7 3700x ile verim alabilir miyim, monitörüm 1080p
  16. O

Iyzico parolpara cashback kampanyası hakkında yardım

parolpara için kimlik ve nvi adres doğrulaması yapmanız gerekiyor bu şekilde kayıt olunuyor, ödemesi ise sanal kart oluşturup içerisine para attığınız zaman ödeme yapabiliyorsunuz kart almanıza gerek yok, iziycoda da kimlik doğrulama var onda da aynı şekilde sanal kart oluşturabiliyorsunuz diye...
  17. O

2025'DE XS MAX ALINIR MI?

öneriniz var mı?
  18. O

Yakınımızda bir yerde buldum telefonun her şeyi orjinal ve çalışıyor 11bin fiyat istiyor
  19. O

Başlıkta da yazdığım gibi Xs Max almayı düşünüyorum. Kendime değil babama alacağım babam kullanacak telefonla çok bir işi yok sadece sosyal medyaya girip arama yapıyor. 1 sene kadar idaretenlik almayı düşünüyorum. Sizce hala alınır mı? Varsa başka öneriniz ona da açığım fakat ios tarafını...
  20. O

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24 3.899 TL

bu monitörde hoparlör var mı internette araştırdım fakat kesin bir bilgi bulamadım
Geri