Arama sonuçları: *

1. G

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

SWJ8NHRCEFFBD 2000 // 500 SW99SHLHDJFBD 2000 // 500 SW1OQ4YBBDFBD 2000 // 500 SW68ASQIAJFBE 2000 // 400 SWYHKLPFFDFBE 2000 // 400 Hayrını görün.
  2. G

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

SWYYJZQCHDJCH 2000e 400
  3. G

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Muhtemelen Mac modundasınız hocam. Caps altındaki switch için üst mac, orta kablo, alt kablosuz moddur.
  4. G

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

Tamamen rastgele hocam, bu hesap yeni hesaptı mesela. Bir sürü sipariş olan hesabıma sürekli 50tl kupon veriyor.
  5. G

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

Kupon alt limitsizmiş keşke kullanmadan önce farketseydim :D
  6. G

VIA sadece kablolu modda çalışır. Kablosuz desteği yoktur. Güncelleme yapmadan önce kablosuz girebiliyor muydunuz?
  7. G

❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

Türkçe tuş seti 900den 600e düşmüş. Iyzico ile bedavaya almamış olsam üzülürdüm :)
  8. G

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Alt limitsiz 500 TL kupon geldi. Kısa günün karı diyelim. :)
  9. G

Yok hocam hiç böyle bir durum yaşamadım. Orijinal firmware konuda var onunla deneyin isterseniz.
  10. G

Bende 100 tl vodafone premium kuponunu kullandım :D
  11. G

Sepete ekle değişir
  12. G

Bi ihtimal laptop olayına benzer diye hemen çektim bir tane. Muhtemelen iptal gelecek ama göreceğiz bakalım :)
  13. G

Bildiğim kadarıyla SignalRGB kablosuz modda kullanılmıyor. Programı kapatınca rgbde kapanıyor. Belki ayarları programdan yapıp klavyeye yüklemenin bir yolu vardır ama bilmiyorum. QMK genelde sadece kablolu klavyelerde olduğu için kablosuz kullanıma uygun programlar pek yok. Bu klavyeye SignalRGB...
  14. G

İ Merhabalar. Kablosuz çalışmama gibi bir durum yok bunda. O ilk SignalRGB versiyonunda vardı, sorunlu olduğu için onu paylaşmadım. Ayrıca QMK yapısı gereği kablosuzda ayar yapmayı desteklemiyor. VIA, SignalRGB vs ayarlarını yapmak için kablolu modda bağlanmak zorunlu. Renk sorunu VIA'nın tek...
  15. G

Yardım İyzico geri ödememi yarım yaptı sebebi nedir?

Uygulamadan kampanyalara katıldın mı ya da daha önce iyzico ile ödeme yaptın mı?
  16. G

Yardım Türk Telekom'a dava açarsam sonucu ne olur?

Hocam 5 6 sene önce benzer bir iş başıma geldi. Kamyon telefon direklerinden birini devirdi, kablolar koptu. 30 35 gün sonra anca düzelttiler. Aşırı yavaş işliyor bu süreçler. Yani senin iş daha uzun sürer anlayacağın.
  17. G

❌İndirim Bitti! Iyzico ile ödemeye 1000 TL'ye kadar %50 cashback!

Hocam kampanyaya katılım sağlanıyor ancak katıldıklarım arasında görünmüyor. Çalışıp çalışmadığını görmek için alışveriş yapmak lazım.
  18. G

❌İndirim Bitti! Iyzico ile ödemeye 1000 TL'ye kadar %50 cashback!

Güzel kampanya ama kişiye özel olarak gelmiş.
Geri