Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Ctrl + Alt + " Ctrl + Alt + 1
  2. G

Mesaj bölümünün sağ üstünde geri bildirim seçeneği var, oradan 1 yıldız verin sizi müşteri temsilcisine bağlar. Ondan talep edersiniz. Puding değil, sadece harflerin arkası şeffaf. Keycapslerin linkini ekleyecektim ancak aliexpresste satıştan kalkmış, satan başka yer bulamadım. Fikir edinmek...
  3. G

Evet, vergi ile birlikte 350 TL'ye aldım. İndirim kartında fiyat 288 TL'ye düşüyor. üzerine %60 vergi eklenince 460 TL'ye çıkıyor. Müşteri hizmetlerinin verdiği 110 TL kredi ile ödeme adımında 350 TL'ye düşüyor. (Müşteri hizmetleri artık 110 TL kredi vermiyor) Ancak şöyle bir sorun var; ben...
  4. G

İndirim kartı mesaj olarak, tamamen şansa bağlı rastgele geliyor. Ben denemek için dört farklı hesap açmıştım, sadece birine geldi. Şansınızı arttırmak için ürünü sepete atın, istek listesine ekleyin, ara ara bakıp çıkın. Bu şekilde gelme şansını az da olsa arttırabilirsiniz. İndirim kartı...
  5. G

Bildiğim kadarıyla şuan sadece müşteri hizmetlerinden %20 kupon isteyebilirsiniz. Önce 110 tl kredi isteyin, kampanyamız sona erdi diyecekler, o zaman onun yerine kupon istiyorum derseniz belki verebilirler. Biraz temsilcinin keyfine bağlı, eğer biri vermezse başkasını deneyebilirsiniz.
  6. G

Sağolun, teşekkür ederim. Kullanma kılavuzunda bütün kısayollar belirtiliyor, kısaca göz atarsanız hemen öğrenirsiniz. Klavyeye tuş ataması, makro vb şeylerle uğramayacaksanız yazılımını kurmanızı tavsiye etmem. Bir ayar yapıp kaydedince klavye kitleniyor, klavyeyi kabloyla bağlayıp firmware...
  7. G

11 kasımda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Klavyeyi indirim kartı + 110 TL kredi ile 350 TL gibi komik bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak böyle bir ürünü muhtemelen bir daha bulamazsınız. Hala alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa düşünmeden, ekstra indirim beklemeden...
Top Bottom