birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 169
Hocam peki signalrgb de kablolu ayar yapıp o ayarı kablosuz da kullanabiliyor muyuz? Yani qmk ayarı sadece kablolu yapılıyor dediğiniz için merak ettim de.İ
Merhabalar. Kablosuz çalışmama gibi bir durum yok bunda. O ilk SignalRGB versiyonunda vardı, sorunlu olduğu için onu paylaşmadım.
Ayrıca QMK yapısı gereği kablosuzda ayar yapmayı desteklemiyor. VIA, SignalRGB vs ayarlarını yapmak için kablolu modda bağlanmak zorunlu.
Renk sorunu VIA'nın tek bir modunda var, pixel fractal'dı sanırım. Onun nedeni de edit yaptığım qmk dosyalarıyla ilgili, dosyadaki ilgili modun ayarları bozuk. Bunun haricinde renklerde bir problem yok.
İlk paylaştığım zaman knob özelleştirilmiyordu, onu düzeltip dosyayı yeniledim.
SignalRGB'de sorun vardı, ışıkların dizilimi hatalıydı. Plugin dosyasındaki sorunu düzelttim, o da sorunsuz çalışıyor.
Ben kendi kullandığım yazılımda kablosuzdaki uyku modu süresini arttırdım, onun haricinde buradakiyle aynı. Sorunsuz kullanıyorum.
Sonuç olarak klavyeyi alanlar buradaki yazılımla kullanırsa iki artıları olur. Birincisi klavyede parlaklık sorunu yaşamazlar, ikincisi SignalRGB kullanarak rgbyi istedikleri gibi ayarlayabilirler.