Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

İ

Merhabalar. Kablosuz çalışmama gibi bir durum yok bunda. O ilk SignalRGB versiyonunda vardı, sorunlu olduğu için onu paylaşmadım.
Ayrıca QMK yapısı gereği kablosuzda ayar yapmayı desteklemiyor. VIA, SignalRGB vs ayarlarını yapmak için kablolu modda bağlanmak zorunlu.
Renk sorunu VIA'nın tek bir modunda var, pixel fractal'dı sanırım. Onun nedeni de edit yaptığım qmk dosyalarıyla ilgili, dosyadaki ilgili modun ayarları bozuk. Bunun haricinde renklerde bir problem yok.
İlk paylaştığım zaman knob özelleştirilmiyordu, onu düzeltip dosyayı yeniledim.
SignalRGB'de sorun vardı, ışıkların dizilimi hatalıydı. Plugin dosyasındaki sorunu düzelttim, o da sorunsuz çalışıyor.
Ben kendi kullandığım yazılımda kablosuzdaki uyku modu süresini arttırdım, onun haricinde buradakiyle aynı. Sorunsuz kullanıyorum.
Sonuç olarak klavyeyi alanlar buradaki yazılımla kullanırsa iki artıları olur. Birincisi klavyede parlaklık sorunu yaşamazlar, ikincisi SignalRGB kullanarak rgbyi istedikleri gibi ayarlayabilirler.
Hocam peki signalrgb de kablolu ayar yapıp o ayarı kablosuz da kullanabiliyor muyuz? Yani qmk ayarı sadece kablolu yapılıyor dediğiniz için merak ettim de.

Hocam peki signalrgb de kablolu ayar yapıp o ayarı kablosuz da kullanabiliyor muyuz? Yani qmk ayarı sadece kablolu yapılıyor dediğiniz için merak ettim de.
Bildiğim kadarıyla SignalRGB kablosuz modda kullanılmıyor. Programı kapatınca rgbde kapanıyor. Belki ayarları programdan yapıp klavyeye yüklemenin bir yolu vardır ama bilmiyorum. QMK genelde sadece kablolu klavyelerde olduğu için kablosuz kullanıma uygun programlar pek yok. Bu klavyeye SignalRGB desteği de baya geç geldi kablo sorunu yüzünden.

Bildiğim kadarıyla SignalRGB kablosuz modda kullanılmıyor. Programı kapatınca rgbde kapanıyor. Belki ayarları programdan yapıp klavyeye yüklemenin bir yolu vardır ama bilmiyorum. QMK genelde sadece kablolu klavyelerde olduğu için kablosuz kullanıma uygun programlar pek yok. Bu klavyeye SignalRGB desteği de baya geç geldi kablo sorunu yüzünden.
Haa anladım hocam o zaman kablosuz kullanmak isteyen birisi için tek artı tarafı parlaklığın artması oluyor sanırım.

Bende fn tuşu yeşil yanıyor ve değiştiremiyorum nasıl düzeltebilirim

Klavye bazen çöküyor gibi oluyor ne 2.4 ne usb ile çalışıyor. Işıklar ise gördüğünüz gibi oluyor. Flashlama yaptığımda bir süre düzeliyor ancak sonra yine aynı var mı yaşayan?

Hocam değişik sorunları olan klavye bende bazen bağlantı kopuyordu şarjda ama şarjını hiç fulleyemedim o yüzden ışık sönmüyordu değişik şeylerde yaşadım o yüzden sattım geçen gün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri