Arama sonuçları: *

1. B

APU sisteme VGA-dsub monitör

Anakartım Msı b450m-a pro max mıcroatx dvı,hdmı desteği var vga,dp desteği yok İşlemciyi ryzen 3 3200G yapıp Elimdeki Vga-dsub monitöre bir süreliğine hdmı-vga dönüştürücüsüyle bağlasam görüntü alabilirmiyim bir sorun yaşar mıyım ?
  2. B

Hangi PSU daha iyi

Ups almak en mantıklısı.
  3. B

anakarttan gelen çıt sesi

Hiçbirşey olmaz kardeşim bir de şöyle düşün milyonlarca mağazada kutusunda satılıyor bunlar dediğin gibi kolay sorun yaşanılan cihazlar olsalardı bu tür yerlerde satılamazdı en fazla eline aldığında sende statik elektrik vardır ondan öyle olmuştur zararı yok onunda poşetine koy kalsın öyle.
  4. B

APU sistem toplama

bırde bu atx psu dıyor mesela benım kasa mıd tower psu ıcın de az bır kısım var altta kapalı alanda atx sıgar sanırım genıs bıraz alan
  5. B

APU sistem toplama

Psu hakkında çok olumsuz yorumlar geldı degısecem bu yüzden nasıl bir psu önerirsiniz.
  6. B

APU sistem toplama

ekran kartı ilerde ekleyeceğim bir kaç ay sonra fıyatı yanlış yazmışım bu arada 2700-2800 cıvarı
  7. B

Apu Sistem için hangısı daha ıyı

karşılaştırmalarını ınceledım de ryzen 3 3200G oyun verımı olarak daha ıyı gıbı duruyor daha da hesaplı
  8. B

Apu Sistem için hangısı daha ıyı

Amd Ryzen 3 3200G Amd Ryzen 5 2400G den oyunlarda daha mı verımlı ?
  9. B

APU sistem toplama

Kasa önpanelıne bı ayar vermeyı bende düsünüyorum Harici diskte eklim o zaman faydası olur sanırım böyle bır dusuncem de vardı aslında. bu SSD de kullanan arkadaşlar sorunsuz demişti piyasaya göre baya da hesaplıya almıstım amazondan. 1588964054 o zaman işlemci ryzen 3 3200G mi yapim
  10. B

APU sistem toplama

SSD SU630. Güç kaynağını bir sonraki aşamada değiştireceğim yükseltme yapacağım zaman düşüncem öyle şu an. Kasa Vk-g1002s
  11. B

APU sistem toplama

Başlangıç seviyesi için apu bir sistem topluyorum.. Anakartım: Msı B450M-A pro max 4133Mhz matx İşlemci Amd Ryzen 5 2400G Ram: Kingston (2*8gb) 3200 Mhz Ddr4 CL16 SSD: Adata 240 Gb Kasa: Powerboost Royal Serisi 3led fanlı Mıdtower kasa Güç...
  12. B

Sıstem toplama uyumu ?

bende aynı cevabı verdım sorun olur dıyen arkadasa kardesım ama kafamı bıraz kurcaladı bos konusmus o zaman :)
  13. B

Sıstem toplama uyumu ?

Yeni bir apu sistem topluyorum ancak bir konuda ikilimde kaldım. Anakartım Msı b450m-a pro max. 3200 mhz. Bunu amd ryzen 5 2400G ya da ryzen 5 3400G kullanıp apu sıstem kurmayı düşünüyorum ancak anakartta dısplay port olmaması bir sorun yaşatır mı bu konuda ? sorun olursa farklı ıslemcıye...
Top Bottom