Arama sonuçları: *

• Users: Budsy
  • Order by date
  1. Budsy

Dolar sorunsalı

Tesekkurler o zaman oyle denerim
  2. Budsy

Dolar sorunsalı

Arkadaslar merhaba bildiginiz uzere dolar epey yukseldi.Bende bunun icin alicagim klavye kulaklık mouse tarzi seyleri amerikadaki akrabam ile getirtmeyi dusundum.Kutuyla birlikte geldikleri icin sizce bir sorun cikar mi simdiden teşekkürler
  3. Budsy

Ne zaman bilgisayar toplamalıyım

Dostum yeni ekran kartlsri duyruldu bu senenin 3 uncu ceyreginde gelebilirler onu bekle derim ekran karti fiyatlari dusecektir
  4. Budsy

Kulaklık önerisi

Abdullah abi gameboosterin ghost shark kulakligini incelemisti ona bakabilirsin
  5. Budsy

Hdmi kablosu ses aktarır mı ?

Tam bilmiyorum ama jaklı kablo kullanabilirsin 1588978293 Ya da monitörunun driverlarini indirdin mi
  6. Budsy

1500 - 2500 bütce arası monitör

GameBooster GB-277GCF 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör Benim almak istedigim monitor bu fiyatina gore gayet dolu dolu
  7. Budsy

Ekran kartı fiyatlari düşermi

Coronadan sonra uretim artacağı için fiyatlar dusecektir
  8. Budsy

ÖĞRENCİ İÇİN LAPTOP

Bence incehesap da cuma indirimini bekle bugun 6k indirime giren laptop vardi
  9. Budsy

Xrades mousepad alınır mı??

Fiyatlari guzel xl olmalarina ragmen steelseriesin small padleri 3 4 kati fiyatina satiliyor
  10. Budsy

Bu monitörü almak mantıklımı?

Gayet iyi fiyatina gore 1588976210 Fakat 4 ms aman ona dikkat
  11. Budsy

İtopya indirimi

Cevaplariniz icin teşekkürler arkadaslar
  12. Budsy

İtopya indirimi

Merhabalar Korona virus bitince itopyanin subesine gitmeyi düşünüyorum. Sorucagim soru ise su itopyanin internet sitesindeki indirimleri sadece internete ozel mi yoksa ayni indirimler subede de gecerli mi simdiden teşekkürler
  13. Budsy

Kulaklik onerisi

Merhabalar Kulakligi csgo icin alacagim. Sizce hyperx cloud 2 mi yoksa steelseries arctis 5 mi ayni fiyat araliginda baska urunlerde önerebilirsiniz simdiden teşekkürler
  14. Budsy

James Donkey IYI MI ?

Bence ssd her turlu harddsikten iyidir
  15. Budsy

Ethernet kablosu

Meehaba arkadaslar Duydugum bir hurafeye gore ethernet kablosu ne kadar uzun olursa pibg artiyormus.Dogrulugunu bilmedigim icin danisiyim dedim
  16. Budsy

Cift monitör

Yaklasik 9k ya toplayacagim pc yi 1588867474 Herseyi ciksrinca sanirim 1000 tl kaliyor o monitor icin
  17. Budsy

Cift monitör

Merhaba dostlar Tek kasadan citf monitor goruntuyu nasil aliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrica dikey durabilen bir monitor ariyorum 60hz olmasi yeterli
  18. Budsy

2020 sorumluluk sinavlari

İlginiz icin tesekkurler 1588806867 Universite sinavi yazin olucak onunla ilgili bir sorun olur mu
  19. Budsy

20. Budsy

Arkdaslar merhaba ben lise son sinif öğrenciyim. Bu sene corona virusten sonra malum okul kapandi. Ben 10. sinif edebiyat sorumluluk sinavimi verememistim. Arastirdim sordum ama hicbir yerde sinif tekrari etmem gerekiyor mu ogrenemedim. Evet konu disi biliyorum ama cevaplarsaniz cok sevinirim
Top Bottom