Neler Yeni

Hdmi kablosu ses aktarır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
AYA
Arkadaşlar bugün gamepower gpr27c1ms144 monitör aldım kutusunu açıp denemek için playstation’a bağladım ama ses gelmedi. Monitörün üzerinde kendi hoparlörleri var,hdmi ile bağlantısını yaptım görüntü geldi ama ses gelmedi. Neden olabilir sizce ?

Emre Baş

80+ Gold
HDMI Aktarıyor sesi

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Arkadaşlar bugün gamepower gpr27c1ms144 monitör aldım kutusunu açıp denemek için playstation’a bağladım ama ses gelmedi. Monitörün üzerinde kendi hoparlörleri var,hdmi ile bağlantısını yaptım görüntü geldi ama ses gelmedi. Neden olabilir sizce ?
Monitörünüzün ayarlarından bakabilirsiniz. Ses seviyesi vs ayarları olmalı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum konu ile bağımsız olacak ama monitör hakkında izlenimlerin neler biraz bahseder misin rica etsem? Ben de düşünüyorum da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
AYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum konu ile bağımsız olacak ama monitör hakkında izlenimlerin neler biraz bahseder misin rica etsem? Ben de düşünüyorum da.
Açıkçası monitörü tam anlamıyla kullanma fırsatım olmadı,3 gün önce topladığım sistemin bütün parçalarını sipariş verdim bugün ilk olarak monitör elime ulaştı. Diğer parçalar gelmedi daha o yüzden denemek için playstation’a bağladım. Orda da ses alamadım ama görüntü olarak çok iyi tavsiye ederim. Arkasında kendi hoparlörleri falan var ekstra hoparlör maliyetine gerek kalmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PlayStation’ın ses ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Ses çıkış adresini ayarlamayı deneyin.
Onları da denedim 3 tane seçenek var hepsini tek tek seçip monitörü aç-kapa yapıp denedim yine olmadı. Acaba kullandığım hdmi kablosundan olabilir mi diye düşünüp farklı bi hdmi denedim onda da fark yoktu. Daha bugün elime ulaştığı için hoparlörlerin bozuk olma ihtimalini hiç aklıma getirmek istemiyorum ama işin sonu oraya gidecek galiba..

Budsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup
Tam bilmiyorum ama jaklı kablo kullanabilirsin

Ya da monitörunun driverlarini indirdin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
AYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam bilmiyorum ama jaklı kablo kullanabilirsin

Ya da monitörunun driverlarini indirdin mi
Valla ps4e bağladığım için driver falan yükleniyo mu ps4e bilmiyorum o yüzden hiç denemedim açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,163
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom