Hocam bence elinizden geldiğince her gün 1 tane TYT Türkçe denemesi çözmeye çalışın. Geri kalan vaktinizi de eksik olduğunuz konulara ayırabilirsiniz...
Arkadaşlar selamlar başlıkta da belirttiğim gibi plan program yapmayı bilmiyorum. Mezun senem bir 20 gün sonra kütüphane de etütlere gideceğim. Neyse benim...
İnsanlar 2028 de sınavın biranda 180 derece döneceğini sanıyor ama bu yıl olduğu gibi sonraki yıl da geçiş sınavı olacak (bu yıl çok tepki geldiğinden biraz...
Valla kanki hedefim her ikisini de artırmak 300k gibi bi hedefim yok sen büyük ihtimalle mühendislik için dedin ama benim mühendislik gibi bi hedefim yok...
Planım zaten o yönde matematik dışında bi vdd ile bi sb bitirip direk branş denemelerine geçmek ayrıca neden maarif modelden bahsettin anlamadım bu sene...
En büyük önerim mezunsan sakin evde çalışma ya kutuphanede ya da dershanede çalış
Ayrıca matematik dışında kesinlikle aşırı zor kaynaklardan cozup zaman...
Selamlar öncellikle YKS 26 da maalesef 500k gibi hiç beklemediğim bir sonuç geldi sağlık olsun yapacak bir şey yok neyse mezuna kalma kararı aldım birkaç...
Konuyla biraz alakasız ama yök atlas önceki senelerde ne kadar güzeldi ya eskilerin forum siteleri gibiydi istediği her bilgiye ulaşabiliyordun şimdi ai...
Yerleş.net den bazı bilgiler gözüküyor ama senin istediğin bilgiler yok ve ben bazı bilgilerin hatalı olduğunu düşünüyorum .
Ayrıca hocam okul 1. Liği...
Arkadaşlar benim şimdi okul birinciliğim var önceden yök atlas üzerinden öğrenebiliyordum şimdi nasıl öğrenebilirim okul birinciliği kontenjanının başarı...