Cihat33 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Veterinerlik okunur mu ?

Evet Büyükbaş ve Küçük başa Yönelecem
  2. C

Veterinerlik okunur mu ?

Herkese selam arkadaşlar. Meslek seçiminde çok kararsızım hâlâ ne istediğimi bilmiyorum. Öyle küçüklükten belli hiç istediğim bir meslek yok. Sadece tarihim iyi tarihi seviyorum ama bu alanda iş yok her neyse, şu an Diyarbakır da yasıyorum ailemle birlikte. Akrabalarım köyde çok çoğu...
  3. C

Redmi Pad 2 Jiroskop Var mı

Arkadaşlar merhaba Redmi Pad 2 almayı düşünüyorum. PUBG'de jiroskop desteği var mı? YouTube'da video izledim onda bulunuyordu. 128/4 modelde Epey'de görünmüyor. Bir arkadaş yorumlarında olduğunu belirti epey güncelleyeceğim demiş ama yazmamış. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  4. C

Pc Hoparlörü Görmüyor

İyi akşamlar herkese, başlıkta da belirttiğim durumu yaşıyorum maalesef. Yazılımsal bir sorun galiba. Arkadaşımın kulaklığında bir sorun vardı, benim bilgisayarda denemek istedi. Her neyse, onu çıkardık, benim hoparlörü taktık ama ses gelmiyor. Varsayılan cihaz olarak "Realtek Digital Output"...
  5. C

Tyt-Ayt Mat Ortak Konuları Nasıl Halledilir?

Arkadaşlar Ben tyt de ilk 12 konuyu bitirdim problemleri bitirdim Ayt geçecem ama ortak konular kısmı var mantık,kümeler,fonksiyon ve diğerleri bu konuları önceden hiç işlemedim yani bana temel bir kitap lazım ama sadece bu konuları kapsayan Bir temel kitap istiyorum elimde 3d Tyt vdd var ama...
  6. C

Ps3 Açılmıyor Destek

maalesef İzmir'de değilim
  7. C

Ps3 Açılmıyor Destek

Maliyeti ne kadar olur yaptırmaya değer mi ve tekrar bozulur mu?
  8. C

Ps3 Açılmıyor Destek

hayır ama deneyeceğim araştırıp sonra denemek istedim denemekten zarar gelmez 1755963031 yok ışık yanmıyor ayrıca tekrar açmaya çalıştığımda tepki vermiyor
  9. C

Ps3 Açılmıyor Destek

hayır koku yok bir arkadaş güvenli modda rebuild database yapmamı önerdi
  10. C

Ps3 Açılmıyor Destek

Merhabalar arkadaşlar elimde ps3 slim var model olarak 2504A modeli kardeşlerim oynarken birkaç defa konsolu kapatmadan fişini çektiler ve en sonunda bozdular sorun şu : Konsolu çalıştırmak istediğimde power tuşuna basıyorum yaklaşık 30 sn sonra kendi kendine kapanıyor ve power ışığı sönüyor...
  11. C

Tyt Türkce Sb mı ? Branş denemesi mi?

Arkadaşlar selamlar ben paragarafta bilgi sarmal ve 3D bitirdim dil bilgisi kısmında ise hız ve renk ile ilerliyorum ilk 3 başlığı bitirdim Paragraf ta branş denemesine geçeyim mi ? hangi branş denemesi ile baslayıyayım ?
  12. C

Aktif Matematik ten sonra 3D Tyt Vdd mantıklı mı?

Teşekkür ederim
  13. C

peki yazdığım konuları nasıl halledebilirim video izleyip not tutarak mı yoksa fasikül alarak mı?
  14. C

dostum aktifte zorlanmadım zaten temel bir kitap o kitaptan buna 3D ye geçince çok zorlandım geçme sebebim ise ayt temel konuları veri istatiskit faktoriyel polinomlar gibi konular için temel atmak istedim
  15. C

Arkadaşlar Aktif matematik sonra 3D vdd geçtim sebebi ise aktifte olmayan Veri ve istatistik konusu ile başlayan ve 2.Dereceden Denklemler ile biten konuları öğrenmek için aldım ama kitap bana ağır geldi soruların çoğunda daha 1.bölümden kalem oynatamadım Eyüp hocanın anlatımı güzel ama sorulwr...
Geri