Cihat33 isimli üyenin son içerikleri

1. C

AYT MATEMATİK Her sene çıkan konular neler kolay net artıracak konular

teşekkür ederim, ben zaten öyle çok yapmayı düşünmüyorum dediğim gibi 10 15 tane yapsam yeter hangi konular kolay ve bağımsız onları sormuştum 40 günde ben de yapamayacağımı biliyorum
  2. C

peki sb mı alayım yoksa direkt branş denemsi mi sence alayım ne önerirsin ?
  3. C

Arkadaşlar sınava az bir süre kaldı AYT matematikte sadece kümeler, mantık ve fonksiyon biliyorum kalan sürede matematik de en az bir 10 15 soru yapmak istiyorum bana kolay olan hemen net getirecek matematik konuları önerin bir de branş denemesi mi alayım yoksa soru bankası mı matematik içi.
  4. C

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Beyler web sitesinden mi alınıyor uygulanmadan mı
  5. C

Kernel Power 41 Hatası

Occt testi yaptım ısı değerlerine baktım normal idi her şey
  6. C

Kernel Power 41 Hatası

Youtube de bi arkadaş psu güç kablosundan olabileceğini söyledi bundan da kaynaklı olabilir mi ?
  7. C

Kernel Power 41 Hatası

Occt testi yaptım bir şey olmadı 3-4 defa baktım bir şey görmedim bu arada biosu da günceledim 1777823032 Uçlarını kontrol edecem yarın sabah
  8. C

Kernel Power 41 Hatası

Arkadaşlar selamlar herkese, birkaç gün önce pencerem açıktı felaket bir dolu yağdı PC hemen pencerenin dibinde neyse bir gittim masa falan bayağı ıslanmış yağmur durduktan sonra PC içine baktım hiç ıslaklık yoktu 1 tane tek gördüm 2 gün boyunca açmadım içini bezle temizledim sonra 2.günden...
  9. C

Veterinerlik okunur mu ?

Evet Büyükbaş ve Küçük başa Yönelecem
  10. C

Veterinerlik okunur mu ?

Herkese selam arkadaşlar. Meslek seçiminde çok kararsızım hâlâ ne istediğimi bilmiyorum. Öyle küçüklükten belli hiç istediğim bir meslek yok. Sadece tarihim iyi tarihi seviyorum ama bu alanda iş yok her neyse, şu an Diyarbakır da yasıyorum ailemle birlikte. Akrabalarım köyde çok çoğu...
  11. C

Redmi Pad 2 Jiroskop Var mı

Arkadaşlar merhaba Redmi Pad 2 almayı düşünüyorum. PUBG'de jiroskop desteği var mı? YouTube'da video izledim onda bulunuyordu. 128/4 modelde Epey'de görünmüyor. Bir arkadaş yorumlarında olduğunu belirti epey güncelleyeceğim demiş ama yazmamış. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  12. C

Pc Hoparlörü Görmüyor

İyi akşamlar herkese, başlıkta da belirttiğim durumu yaşıyorum maalesef. Yazılımsal bir sorun galiba. Arkadaşımın kulaklığında bir sorun vardı, benim bilgisayarda denemek istedi. Her neyse, onu çıkardık, benim hoparlörü taktık ama ses gelmiyor. Varsayılan cihaz olarak "Realtek Digital Output"...
  13. C

Tyt-Ayt Mat Ortak Konuları Nasıl Halledilir?

Arkadaşlar Ben tyt de ilk 12 konuyu bitirdim problemleri bitirdim Ayt geçecem ama ortak konular kısmı var mantık,kümeler,fonksiyon ve diğerleri bu konuları önceden hiç işlemedim yani bana temel bir kitap lazım ama sadece bu konuları kapsayan Bir temel kitap istiyorum elimde 3d Tyt vdd var ama...
  14. C

Ps3 Açılmıyor Destek

maalesef İzmir'de değilim
  15. C

Ps3 Açılmıyor Destek

Maliyeti ne kadar olur yaptırmaya değer mi ve tekrar bozulur mu?
Geri