Arama sonuçları: *

1. C

Redmi Pad 2 Jiroskop Var mı

Arkadaşlar merhaba Redmi Pad 2 almayı düşünüyorum. PUBG'de jiroskop desteği var mı? YouTube'da video izledim onda bulunuyordu. 128/4 modelde Epey'de görünmüyor. Bir arkadaş yorumlarında olduğunu belirti epey güncelleyeceğim demiş ama yazmamış. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. C

Pc Hoparlörü Görmüyor

İyi akşamlar herkese, başlıkta da belirttiğim durumu yaşıyorum maalesef. Yazılımsal bir sorun galiba. Arkadaşımın kulaklığında bir sorun vardı, benim bilgisayarda denemek istedi. Her neyse, onu çıkardık, benim hoparlörü taktık ama ses gelmiyor. Varsayılan cihaz olarak "Realtek Digital Output"...
  3. C

Tyt-Ayt Mat Ortak Konuları Nasıl Halledilir?

Arkadaşlar Ben tyt de ilk 12 konuyu bitirdim problemleri bitirdim Ayt geçecem ama ortak konular kısmı var mantık,kümeler,fonksiyon ve diğerleri bu konuları önceden hiç işlemedim yani bana temel bir kitap lazım ama sadece bu konuları kapsayan Bir temel kitap istiyorum elimde 3d Tyt vdd var ama...
  4. C

Ps3 Açılmıyor Destek

maalesef İzmir'de değilim
  5. C

Ps3 Açılmıyor Destek

Maliyeti ne kadar olur yaptırmaya değer mi ve tekrar bozulur mu?
  6. C

Ps3 Açılmıyor Destek

hayır ama deneyeceğim araştırıp sonra denemek istedim denemekten zarar gelmez 1755963031 yok ışık yanmıyor ayrıca tekrar açmaya çalıştığımda tepki vermiyor
  7. C

Ps3 Açılmıyor Destek

hayır koku yok bir arkadaş güvenli modda rebuild database yapmamı önerdi
  8. C

Ps3 Açılmıyor Destek

Merhabalar arkadaşlar elimde ps3 slim var model olarak 2504A modeli kardeşlerim oynarken birkaç defa konsolu kapatmadan fişini çektiler ve en sonunda bozdular sorun şu : Konsolu çalıştırmak istediğimde power tuşuna basıyorum yaklaşık 30 sn sonra kendi kendine kapanıyor ve power ışığı sönüyor...
  9. C

Tyt Türkce Sb mı ? Branş denemesi mi?

Arkadaşlar selamlar ben paragarafta bilgi sarmal ve 3D bitirdim dil bilgisi kısmında ise hız ve renk ile ilerliyorum ilk 3 başlığı bitirdim Paragraf ta branş denemesine geçeyim mi ? hangi branş denemesi ile baslayıyayım ?
  10. C

Aktif Matematik ten sonra 3D Tyt Vdd mantıklı mı?

Teşekkür ederim
  11. C

peki yazdığım konuları nasıl halledebilirim video izleyip not tutarak mı yoksa fasikül alarak mı?
  12. C

dostum aktifte zorlanmadım zaten temel bir kitap o kitaptan buna 3D ye geçince çok zorlandım geçme sebebim ise ayt temel konuları veri istatiskit faktoriyel polinomlar gibi konular için temel atmak istedim
  13. C

Arkadaşlar Aktif matematik sonra 3D vdd geçtim sebebi ise aktifte olmayan Veri ve istatistik konusu ile başlayan ve 2.Dereceden Denklemler ile biten konuları öğrenmek için aldım ama kitap bana ağır geldi soruların çoğunda daha 1.bölümden kalem oynatamadım Eyüp hocanın anlatımı güzel ama sorulwr...
  14. C

Tyt Matematik Eksik Konular Nasıl Halledilir

Evet onu almayı düşünüyorum ondaki ilk 12 konu ve problemler kısmında kalan konuları işleyip ilk 12 konuyu tekrar ederek ilerlemeyi düşünüyorum
  15. C

Onda tekrar 12 konu var yani tekrar neden ilk 12 konu temeli atimki ? başka çözüm yok mu ? Sadece bu ilk 12 konu dışında tyt konuları
  16. C

49 Günde tyt kampı mı ?
  17. C

Merhabalar Arkadaşlar ben tyt mat ilk 12 konuyu bitirdim ama bu ilk 12 konu ve problemler dışında 10 Sınıf matematiği de var aktif matematik ile bu ilk 12 konuyu bitirdim ama aktifte kümeler mantık polinomlar fonksiyon ve diğer birkaç konu yok bunları nasıl halledebilirim Hangi kaynağı tafsiye...
  18. C

Assetto Corsa Trafik Modu Aı ve araç nasıl eklenir

Arkadaşlar ben Assetto Corsa'ya trafik modunu kurdum. Contant Manager üzerinden ama yapay zekası çok değişik sürekli kaza yapıyorlar bir anda önüme atlıyorlar bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir de oyuna nasıl istediğim arabaları ekleyebilirim? Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok iyi olur.
  19. C

Company Of Hereos 3 EN uyugun nereden satın alabilirim

ben 2024 maysı ayında oynama fırsatı oldu oyuncu yeterince vardı
  20. C

Company Of Hereos 3 EN uyugun nereden satın alabilirim

arkadaşlar coh 3 satın almak istiyorum ama çok pahalı bildiğiniz uygun biyer varmı steam key falan bide steamın gerçek zamanlı strateji festivalınde indirime girer mi
Geri