Riexit
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Türker Bayar
Merhab depremde monitörüm kırıldığı için şimdilik idareten emanet bir monitör aldım lakin eski bir monitör ve sadece vga girişi var ekran kartımda ise vga çıkış yok bunun için bir dönütürücü aldım lain görüntü vermedi ardında aynı kabloı ve dönüştürüüyle monitörü leptopa bağladım monitöre görüntü gitti sizinde düşüneceğiniz gibi Ekran kartının hdı portunun arızalı olduğunu düşündüm ve denemek için sadece hdmı kablosu kullanarak televizyonumuza bağladım lakin oraya görüntü verdi ilk denediğimde görüntü geldi lakin bi süre sonra yeşil bir ekrana dönüştü göründtü tak çıkar yaptığımda düzeldi birdaha aynı sorunmu yaşamadım. anlamadığım şekilde hepsinin sağlam olmasına rağmen neden monitöre görüntünün gitediği. Gidipte siyah ekranda kalmıyor monitörde sakinki hiçbişi takılı değil gibi kablo takılı değil yazısı duruyor. Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
ekran kartını söküp anakart üzerinden görüntü almam mümkünmü rx570 ekran kartı takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını söküp anakart üzerinden görüntü almam mümkünmü rx570 ekran kartı takılı