Arama sonuçları: *

1. Y

KOLTUK ALACAĞIM ÖNERİ

uzun saatler bilgisayar başındayım sırtımı rahatlatıcak uzun saatler oturduğumda rahatsız etmyiecek güzel bir koltuk önerlerinizi bekliyorum fiyat farketmez sırtımı raha tutan uzun saatler oturduğumdada rahatsız etmiyecek bir koltuk istiyorum
  2. Y

Yardım Bilgisayarımdan Görüntü Alamıyorum

GARANTİ inşallah karşılar yani bunu kendim nasıl yaptırıcam onuda bilmiyorum
  3. Y

anakart oldunu düşünüyorum işlemciden sanmıyorum tek odağım ana kart olacağı göndericem bakalım gamingen tr ye
  4. Y

tekrar denedim kanka sen öyle diyince yine olmadı nerde sorun anlamadım tek sorun herhalde ana kartta galiba sinyal yok diyor ?
  5. Y

denedim alamadım 1756245331 yok kanka yine ekran gelmedi gücü bağladım mavi ışık yandı
  6. Y

ekran kartı başka taktım yine çalışmadı acaba neyden kaynaklı sorun ramleride 1 ucunu çıkarıp taktım yine çalışmadı anakartta desem sorun ekran akrtını çıkarırken sıcaktı
  7. Y

kanka şöyle monitörü test ettim 2 inci kasamın hdmi taktım çalıştı 1 kasamdaki pc hdmi dierine tkaıyorum çalışmıyor bios pilini tak çıkar bile yaptım %90 ekra nkartında problem
  8. Y

kanka sorun ekran kartında ana kartta oldunu düşünmüyorum garantiye gidicek inşallah yaparlar yapmassalar dava açarım yapıcak bişi yok
  9. Y

yok overclok vs. hiç bir şey yok kankam
  10. Y

ne yapıcaz garanti bunu herhalde kapsar
  11. Y

EKRAN KARTI: ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı × 1 1756232726 kanka çalışan monitördeki hdmi alıp taktım çalışmıyor monitöre başka pcdeki hdmi taktım çalışıyor sorun kasada ya ekran kartında yada anakartta başka seçenek malesef yok yani akşam çalışan şey sabah...
  12. Y

kanka o farklı pcye bağlı o monitör farklı kasaya bağlı
  13. Y

1 portu var dp denedim yine aynı hata veriyor hdmi girişi bulunamadı 1756231681 kanka ekran açılmıyorki nasıl yapayım onu
  14. Y

anakartta olmuyor kankam ya anakartta problem yada ekran kartında
  15. Y

değiştim çalışan hdmi kablosunu çıkardım taktım yine olmuyor
  16. Y

kanka şöyle analatyım 2 tane pc 2 ekran var 1 pc 1 ekran çalışıyor çalışan monitörün hdmi çalışmayana taktım çalışıyor çalışmayan monitörün hdmı çalışana taktım çalışmıyor problem kasadaki hdmi portundan kaynaklı
  17. Y

hepsi HDMİ Bağlı kanka onların hepsi tek kasa tek pc
  18. Y

kanka 2 monitör yok tek kasa tek monitör
  19. Y

yaptımda kanka üfledim iyice sinyal yok diyor hala
  20. Y

bilgisi olan varmı yardım edicek ?