Yardım Bilgisayarımdan Görüntü Alamıyorum

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
2000
msi monitörüm var ekran hdmi vs. her şey sağlam çalışıyordu gece uyumaya gittim sabah kalktım ekran açılmıyor kafayı yedim bir türlü açılmıyor hdmi sinyal yok diyor iyice söküp taktım her şeyi denedim çalışmıyor monitörü gittim başka pcnin ekran kartına taktım çalışıyor kasayı başka monitöre taktım çalışmıyor bir çözümü varmı çalışan bi,r aksam 8 saate nasıl bozuluyor yardımlarınızı bekliyorum

WhatsApp Görsel 2025-08-26 saat 19.57.13_caa5eacf.webp

Bence bilgisayar ayarlarından kaynaklanıyor olabilir windows + p tuşuna basıp uzat seçeneğini seçermisin.

ekran kartı marka model ne

ekran kartı marka model ne
EKRAN KARTI:
ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı × 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun bence ne monitör ne de kasa. sorun eğer ki kabloya temas ettirip gevşetmediyse maalesef donanımsal bir durum
kanka çalışan monitördeki hdmi alıp taktım çalışmıyor monitöre başka pcdeki hdmi taktım çalışıyor sorun kasada ya ekran kartında yada anakartta başka seçenek malesef yok yani akşam çalışan şey sabah çalışmıyor pc öyle duruyordu gram dokunmadım bile

her pc kullanıcının başına gelme olasılığı olan bir durum bu. çoğu forumlardan edindiğim bilgiye göre ekran kartıyla alakalı bir durum olabilir maalesef.

can sıkıcı durum geçmişte başıma gelmişti akşam kapattığım pc sabah açılmadı. ekran kartımın vramları bozulmuştu.

her pc kullanıcının başına gelme olasılığı olan bir durum bu. çoğu forumlardan edindiğim bilgiye göre ekran kartıyla alakalı bir durum olabilir maalesef.

can sıkıcı durum geçmişte başıma gelmişti akşam kapattığım pc sabah açılmadı. ekran kartımın vramları bozulmuştu.
ne yapıcaz garanti bunu herhalde kapsar

Geri