Arama sonuçları: *

1. M

Saphire Nitro Plus Special Edition İsiklarini Signal Rgb Den Yönetemiyom

merhabalar elimde rx 6900 xt saphire nitro+ special edition signal rgb de fanların rengi çalışıyor ama ekran kartı sadece saphire trixx ten yönetebiliyom signal rgb den nasıl yönetirim?
  2. M

14000 TL Ye Bütçeye Ryzen Anakart Am5 + İşlemci

hocam msı pro b650-a atx anakart daha iyi sanki
  3. M

hocam çok ta kötü anakart istemiyom o da sıkıntı işlemci sonradan değişir o sıkıntı olmaz anakart simdiden sağlam bir şey olsun 1780268380 hocam işlemci yetmezse en kötü küçük parçayı değiştiririm ama çok kötü anakart onu alsam ilerde sıkıntı ilerde sıkıntı çıkarmıcak anakart laızm
  4. M

hocam msı pro b650 s yerine onun a modelini alsak zaten işlemci ve o senin dediğinin a serisini alsak bire bir yetiyor
  5. M

Merhabalar elimde 14000 tl var işlemci ve anakart lazım geri kalan lar hazır 7500f ile beraber toplamayı düşünüyom ilerde bildiğiniz kampanya gibi indirim filan bir şey varsa işlemci ve anakartta suan 14000 tl ye ryzen 7500f geri kalanı anakart almayı düşünüyom kampanya varsa söyle söyle yapın...
  6. M

Rampage V902 Alınır mı?

Hocam zaten bütçem olmadığından 2.el bakiyom 2.el ne onerirsiniz
  7. M

Rampage V902 Alınır mı?

Ne alınır?
  8. M

Rampage V902 Alınır mı?

Merhaba birinden neredeyse hiç kullanılmamış 5000 TL'ye Rampage V902 alacağım sizce alınır mı?
  9. M

Kasanın Ön Type C bağlantısı çalışmıyor

Benimkide böyle nasıl duzeltirim
  10. M

Ekran kartı alacam ama adam IBAN diyor

Merhabalar bir ilanda ekran kartı buldum ama adam uzakta ve sahibinden güvende ile alışveriş istemiyor bunu nasıl halledebiliriz bir bilgisayarciyi aracı olarak kullansak nasıl olur?
  11. M

600 tl ve civari mouse pad önerisi

hocam mouspad nasıl bende almayı düşünüyorum nasıl mousepad
  12. M

Mchouse l7 pro için mouse pad ariyorum

Merhabalar bu mouse için mousepad arıyorum f/o güzel mousepad önerisi olan var mi 50x40 klavye ve mouse nin olduğu alan o ölçülerde sanırım mousepad yok ama olduğu alan 50x40 küsur bir sey
  13. M

MSI Kampanyalarından Hediye Steam Kodu Nasıl Alınır?

Bende MSI mag CORELIQUID m240 sıvı soğutma ve MSI pro b760m-a wifi ddr5 anakart var
  14. M

Açık liseye geçtim napacam

Hocam bu tam olarak hangi konulardan çıkacak belli deil mi bir de hangi dersler çıkacak tam olarak bilmiyom sınavda hangi dersler hangi konular çıkacak diye
  15. M

Hocam sınavda hangi konular çıkacak onlar belli mi bı yerde yaziyor mu
  16. M

Hangi videoları link var mj
  17. M

10.sınıfın hocam da sınavları nasıl olcak onu bilmiyorum tarihleri göremedim bu sınavlar narden çalışılacak vb. sınav hakkında bilgim yok 1759247493 hocam ne çıkacak narden çalısılacak onu da bilmiyorum
  18. M

merhaba açık liseye geçtim ve ne yapacağıma dair gram fikrim yok napmam lazım
  19. M

Temudan Klavye Alınır Mı?

Hocam merhaba Temu'da ucuz klavyeler oluyor mekanik veya magnetic switch olsa kaliteli %100'ü fazla aramıyorum ama %75 veya %85 olsa numpad hariç diğer tuşlar ne kadar olabiliyorsa olsun bir de bu klavyelerde kupon var mı kupon bulursanız memnun olurum
  20. M

Battlefield V türkçe yama

merhaba türkçe yama var mı Battlefield V için
Geri