Açık liseye geçtim napacam

Hangi konuda fikrin yok genel hayatta şuan ne yapacağın mı yoksa açık lise işlemleri hakkında mı kaçıncı sınıfsın

Hangi konuda fikrin yok genel hayatta şuan ne yapacağın mı yoksa açık lise işlemleri hakkında mı kaçıncı sınıfsın
10.sınıfın hocam da sınavları nasıl olcak onu bilmiyorum tarihleri göremedim bu sınavlar narden çalışılacak vb. sınav hakkında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ders çalışacaksınız hocam
hocam ne çıkacak narden çalısılacak onu da bilmiyorum

10.sınıfın hocam da sınavları nasıl olcak onu bilmiyorum tarihleri göremedim bu sınavlar narden çalışılacak vb. sınav hakkında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ne çıkacak narden çalısılacak onu da bilmiyorum
videolar izle hocam

Hangi videoları link var mj

bunlara bakabilirsin

bunlara bakabilirsin
Hocam sınavda hangi konular çıkacak onlar belli mi bı yerde yaziyor mu

ayt tyt adında oynatma listeleri mevcut onlara bakabilirsin veya ösym de çıkmış sorulara bakabilirsiniz
Hocam bu tam olarak hangi konulardan çıkacak belli deil mi bir de hangi dersler çıkacak tam olarak bilmiyom sınavda hangi dersler hangi konular çıkacak diye

Hocam bu tam olarak hangi konulardan çıkacak belli deil mi bir de hangi dersler çıkacak tam olarak bilmiyom sınavda hangi dersler hangi konular çıkacak diye
hocam konular belli oluyor genelde 11-12 de ne görüyorsan onu soruyorlar ayt de veya 9-10 konularını tyt de soruyorlar o yüzden oynatma listelerindeki yeni tyt ve ayt videoları işinize yarar

dersler olarak
tyt
edebiyat
matematik
fizik
kimya
biyoloji
coğrafya
tarih
din
AYT
matematik