BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 443
Öyle deme be hocam 1 yılda kulağa küçük geliyor ama çok büyük zamanİyiymiş son senem olmasa gitmezdim okula 1 yıl geç mezun olsaydım bir şey degismezdi
Öyle deme be hocam 1 yılda kulağa küçük geliyor ama çok büyük zamanİyiymiş son senem olmasa gitmezdim okula 1 yıl geç mezun olsaydım bir şey degismezdi
O bir yılda kendini gekistirirsen yararına olur amaÖyle deme be hocam 1 yılda kulağa küçük geliyor ama çok büyük zaman
Baya hakkını vermek lazım ama değmesi için koca 1 yılaO bir yılda kendini gekistirirsen yararına olur ama
Kalmayan bilmez ben kaldım çok fenaBaya hakkını vermek lazım ama değmesi için koca 1 yıla
9.sinifsan 1 defa değilsen 2 kere kalkan lazım galiba bide hafizlikla olunuyor bizim sınıfta birisi olmustuBaktimda hafizlik kursuna gidince cidden oluyormus galiba oyle diyenler var daha bilgisi olan biri varsa yardimci olursa sevinirim
dogru 9. sinifsan 1 ust siniflar ise 29.sinifsan 1 defa değilsen 2 kere kalkan lazım galiba bide hafizlikla olunuyor bizim sınıfta birisi olmustu
Bende aynisini yapabilirmiyim hala mumkunmu bende calisiyorum calisirken okumak cok zor oluyor banaYa 9. Sınıfta sınıfta kalacan ya da çok ciddi bir şey olacak birinci dereceden akraba ölümü gibi Allah affetsin ailem ben sınav senesi dershaneye gidiyorum hem okul hem dershane zor oluyor diye amcama beni halk eğitim hafızlık kursuna koydurdular o şekil geçip açıktan bitirdim