Açık liseye gecebiliyormuyuz

İnternetten araştırsan daha iyi olur. Ama öyle olabiliyor sanırım evet.
Baktimda hafizlik kursuna gidince cidden oluyormus galiba oyle diyenler var daha bilgisi olan biri varsa yardimci olursa sevinirim

Baktimda hafizlik kursuna gidince cidden oluyormus galiba oyle diyenler var daha bilgisi olan biri varsa yardimci olursa sevinirim
9.sinifsan 1 defa değilsen 2 kere kalkan lazım galiba bide hafizlikla olunuyor bizim sınıfta birisi olmustu

Ya 9. Sınıfta sınıfta kalacan ya da çok ciddi bir şey olacak birinci dereceden akraba ölümü gibi Allah affetsin ailem ben sınav senesi dershaneye gidiyorum hem okul hem dershane zor oluyor diye amcama beni halk eğitim hafızlık kursuna koydurdular o şekil geçip açıktan bitirdim

Ya 9. Sınıfta sınıfta kalacan ya da çok ciddi bir şey olacak birinci dereceden akraba ölümü gibi Allah affetsin ailem ben sınav senesi dershaneye gidiyorum hem okul hem dershane zor oluyor diye amcama beni halk eğitim hafızlık kursuna koydurdular o şekil geçip açıktan bitirdim
Bende aynisini yapabilirmiyim hala mumkunmu bende calisiyorum calisirken okumak cok zor oluyor bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,481
Üyeler
183,579
Son üye
Ozkan3D.desing
Geri