muhammedtr281
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
merhaba açık liseye geçtim ve ne yapacağıma dair gram fikrim yok napmam lazım
Ne yapacağını bilmiyorsan neden geçtin hocam?merhaba açık liseye geçtim ve ne yapacağıma dair gram fikrim yok napmam lazım
Bir şey yapmana gerek yok sorular şıklı ve yanlışlar doğruları götürmüyor salla geçmerhaba açık liseye geçtim ve ne yapacağıma dair gram fikrim yok napmam lazım
ders çalışacaksınız hocammerhaba açık liseye geçtim ve ne yapacağıma dair gram fikrim yok napmam lazım
10.sınıfın hocam da sınavları nasıl olcak onu bilmiyorum tarihleri göremedim bu sınavlar narden çalışılacak vb. sınav hakkında bilgim yokHangi konuda fikrin yok genel hayatta şuan ne yapacağın mı yoksa açık lise işlemleri hakkında mı kaçıncı sınıfsın
hocam ne çıkacak narden çalısılacak onu da bilmiyorumders çalışacaksınız hocam
videolar izle hocam10.sınıfın hocam da sınavları nasıl olcak onu bilmiyorum tarihleri göremedim bu sınavlar narden çalışılacak vb. sınav hakkında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ne çıkacak narden çalısılacak onu da bilmiyorum
Hangi videoları link var mjvideolar izle hocam
Hangi videoları link var mj
Hocam sınavda hangi konular çıkacak onlar belli mi bı yerde yaziyor mu![]()
Fizikle Barış
İyi anlatılan fizik, hayal gücünü ateşler… 🎯“Fizikle Barış” kanalında fizik yalnızca formüllerden ibaret değil. Hayal gücünü ateşleyen, merakı tetikleyen, sınavlara ve hayata hazırlayan bir yolculuk. 🟨TYT – AYT fizik konuları, görsel destekli anlatımlar, gerçek yaşam örnekleri ve sınav...www.youtube.com
![]()
Biosem Biyoloji
Biyoloji, Tyt Biyoloji, 9.sınıf Biyoloji, 10.sınıf Biyoloji, 11.sınıf Biyoloji, 12.Sınıf Biyoloji, Ayt biyoloji için doğru yerdesin. Hocam biyoloji genelde ezber diye kabul edilip hep de en sona bırakılan, yumurta kapıya gelince de son gün ezberlerim geçerim diye düşünülen ama aslında öyle de...www.youtube.com
![]()
Meschemy Kimya
Meschemy kimya , meschemy, kimya, tyt kimya , ayt kimya, 9.sınıf kimya , 10.sınıf kimya , 11.sınıf kimya , kimya yazılı sınavı , kimya yazılıya hazır mısın, 9.sınıf kimya yazılı hazırlık, 10.sınıf kimya yazılı hazırlık, 11.sınıf kimya yazılı hazırlık, 12.sınıf kimya yazılı hazırlık,12. sınıf...www.youtube.com
bunlara bakabilirsin
ayt tyt adında oynatma listeleri mevcut onlara bakabilirsin veya ösym de çıkmış sorulara bakabilirsinizHocam sınavda hangi konular çıkacak onlar belli mi bı yerde yaziyor mu
Hocam bu tam olarak hangi konulardan çıkacak belli deil mi bir de hangi dersler çıkacak tam olarak bilmiyom sınavda hangi dersler hangi konular çıkacak diyeayt tyt adında oynatma listeleri mevcut onlara bakabilirsin veya ösym de çıkmış sorulara bakabilirsiniz
hocam konular belli oluyor genelde 11-12 de ne görüyorsan onu soruyorlar ayt de veya 9-10 konularını tyt de soruyorlar o yüzden oynatma listelerindeki yeni tyt ve ayt videoları işinize yararHocam bu tam olarak hangi konulardan çıkacak belli deil mi bir de hangi dersler çıkacak tam olarak bilmiyom sınavda hangi dersler hangi konular çıkacak diye