Arama sonuçları: *

1. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Telefon ile ulaşıp yardım etmeye bile tenezzül etmiyorlar...
  2. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Yönetici arkadaşlardan da konu ile alakalı destek bekliyorum
  3. onurkarabulut

Render Amaçlı Sistem

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-27119_1-27101_1-23707_1-26590_1-23539_1 Arkadaşlar selamlar 3dsmax render amaçlı bir sistem toplayacağım, işlemci olarak intel ultra 9 285k düşünüyorum render performansı olarak şuan zirvede. Ekran kartı olarak nvidia kartlara daha yakınım herhangi...
  4. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Arızalı anakart ile alakalı da hala değişim gerçekleşmiş değil sıfır ürün için servis süreci bekleniyor...
  5. onurkarabulut

4GB R7 240 alınır mı??

Arkadaşlar işlemcinize göre dar boğaz yapmayacak bir kart önermek için soruyorlar.
  6. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Diyelim ki bu şekilde işliyor müşterinin ürününü servis sürecine sokmak, kapalı kutusunu iade almamak ama iade talebiyle çağırmak ne kadar doğru ve etik? Hepsiburada, Trendyol, Vatan Bilgisayar neden kurumsal faturada iade alabiliyor?
  7. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Mesafeli satışlar kanununda bu şekilde bir şey yok hocam, yukarı da arkadaş çok güzel açıklamış eğer ürün kurumsal olarak tekrar satış için alındıysa olabilir ancak bizlerde tüketiciyiz aynı zamanda İncehesap sitesinden bilgilendirme görselinide koyuyorum
  8. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Valla hocam açılmış kutu politikasını geçiyorum ben açmadığım halde kabul etmiyorlar ve sebebi sadece kurumsal fatura ile alınmış olması servis kaydı ve iade görselinide ekliyorum
  9. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Valla hocam teknosa arkasında durabilir bilemiyorum, İncehesap iade için distribütör firmanın onay vermesi gerek diyor çoluk çocuğun eline düştük
  10. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Valla hocam vatan, teknosa bunlardan çok daha insaflı sıfır gönderdiğim kutusunda ki ramleri servise gönderip rapor çıkartmışlar şaka gibi
  11. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Teşekkürler hocam destekleriniz için, şuan iş yoğunluğum ve moral bozukluğum sebebiyle videoyu başka bir zamana erteleyebilirim cokda bilgili olduğum bir konu değil. Sıfır alınan ürünün kutudan bozuk çıkması bile iade için yeterli bir sebep iken hem iade edemiyorum hem sorunlu ürünleri...
  12. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa sevinirim. İlk öncelikle hikayenin başlangıcı aşağıdaki konfigurasyonda ki bilgisayarın toplanma süreciyle başlıyor. Bu sistemden toplamda 3'er...
  13. onurkarabulut

Incehesap.com ile yaşadığım üzücü bir deneyim.

Aynı şekilde bende sıfır kapalı kutu ekran kartlarımda sorun yaşıyorum. Kurumsal fatura ile alındığı için cayma hakkım olmadığı bilgisi veriliyor gerçekten rezillik.
  14. onurkarabulut

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa sevinirim. İlk öncelikle hikayenin başlangıcı aşağıdaki konfigurasyonda ki bilgisayarın toplanma süreciyle başlıyor. Bu sistemden toplamda 3'er...
Top Bottom