Arama sonuçları: *

• Users: CemHP
  • Order by date
  1. C

60000 TL sistem onerisi lutfen. Intel islemcili

aynisini bende ssoyleddim ama deneyip olumlu yorum yapan birini gormedigim icin onyargisini kiramiyorum
  2. C

acikcasi bende amd ciyim ama deediginee gore knight online da optimizasyon problemi varmiss vee amd olunca sikinti oluyormus
  3. C

Arkadaism icin post actim. ozele sebebi kenddissinin knight onlinee oynamak icin aramassi.
  4. C

Merhabalar, 60k bandina intel islemcili hazir kasa bakiyorum. oneri linkleriniz nelerdir acaba?
  5. C

Wireless Mouse Önerisi

fiyat olarak uygun olmasa da bilgi vermek icin ekleyeyim. G903 kullaniyorum yaklasik 5 kusur yildir, hala duzgun calisiyor ve sarzi gunlerce gidiyor.
  6. C

Bilgisayar toplama icin tavsiye araniyor. 4090/5080

biri 16 gb digeri 24 gb oldugundan kas gucu olarak 4090 daha iyi olur diye dusundugumden 4090 dusundum. yoksa 5080 de asagi yukari benzer meblalarda olur ve 4080 superden daha iyidir diye dusunuyorum. Pesin fiyatina birkac taksit yada guzen bi fiyat farki olursa pesin de alabilirim her...
  7. C

Araba Tavsiyesi araniyor. Otomatik

Acikcasi deri koltuk tercih zorunluluk degil ama uzun yolda rahat bi araba dusunuyorum. o yuzden egea clio gibi arabalar genelde 2000 2500 km gibi uzun yolda asiri yorucu oluyorlar :/
  8. C

cok tesekkur ediyorum. Bende acikcasi model olarak dusunuyordum onu. fakat volvo parcalari nasil veya arabanin kronik problemleri var mi onu bilmiyorum. Volvo demek saglamlik demek sonucta. 1733273747 azicik arastirdim herkes motordan ve sanzumandan sikayetci. motor degisip duruyolarmis. cok...
  9. C

Acikcasi tipi cok asiri emekli isi olmasin yeterli. sedan yada hb de farketmez. suv bile olabilir. yokus cikarken zorlanmicak kadar da en az kuvveti olsun. 1.0 70 80 beygir degil yani. Passat CC tarzi hem spor hem konforlu aracim vardi mesela. benzer mentalite daha uygun.
  10. C

o yuzden 4090 daha mantiklisa stoklar sifirlanmadan almaya calisicam. 5080 daha mantiklisa bekleyip alicam. bilgili birisinin yorumuna gore plan yapicam :)
  11. C

Aynen o yuzden detaylari bekledim biraz daha ama hazir fiyatlar daha makul iken 4090 da da cezbediyor. cunku 5080 16 4090 24 gb. kagit ustunde 4090 daha iyi duruyor eger yazilimsal bi ziplama olmazsa.
  12. C

Merhabalar, Yaklasik 850bin max butce ile araba ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun yolda kullanacagim genellikle. 1- Otomatik olmasi lazim. 2- Yakit olarak abarti yakmamasi lazim. 3- Yurutme maliyetinin abarti olmamasi lazim. 4- Tercihen deri koltuk olmasi lazim. 5- Park sensoru / kamera...
  13. C

Merhabalar, Ben gerek oyun gerekse render icin bi kasa toplamayi dusunuyorum. Dolayisiyla almisken duzgun alayim bi daha uzun yillar ugrasmayayim istiyorum. Sorularim sunlar, 1- 4090 almak mi 5080 i beklemek mi mantikli? yazilimsal olarak nesil atlamaya degecek birsey var mi? 2- Islemci, Ekran...
  14. C

Telefon yada Sim kartli tablet önerisi

Tesekkurler bi bakacagim fakat yasal olarak ta bi problem yasamamam icin bi telefon yada tablet onerisi alabilirsem sevinirim :)
  15. C

Acikcasi ne oldugunu bilmiyordum. Biraz arastirma yaptim sizin mesajinizdan sonra ama ama birkac konuda tam cevap bulamadim. 1- Format atildigi zaman bir problem teskil edicek mi? 2- 2. cihaz icin imeisi 35 ile baslamasi lazim problem olmamasi icin deniyor. Dogru mu? 3- Kisa vadeli bi cozum ama...
  16. C

Her yönden kaliteli kulaklık önerisi?

Ben oyun icin logitech g933 snow, disarda kullanmak yada muzik dinlemek icin de marshall major 4 kullaniyorum. ikisinden de memnunum ama yillar once Razer Hammerhead v2 kullandim. Oyun ve techno tip muzikler icin cok iyiydi ( ornek -...
  17. C

Selam Arkadaşlar, Ben yurt disi telefona sahibim ve malum kayit ucretleri cok fazla. O yuzden kayit ucreti verecegime o fiyata bi telefon yada tablet alip mobil veri paylasmak daha mantikli geliyor. Cihazim s23 Ultra. Fiyat/Performans secenekler tercihim ama az bir miktara cok verim...
Top Bottom