Neler Yeni

Araba Tavsiyesi araniyor. Otomatik

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem
Merhabalar,

Yaklasik 850bin max butce ile araba ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun yolda kullanacagim genellikle.

1- Otomatik olmasi lazim.
2- Yakit olarak abarti yakmamasi lazim.
3- Yurutme maliyetinin abarti olmamasi lazim.
4- Tercihen deri koltuk olmasi lazim.
5- Park sensoru / kamera olmasi lazim
6- hiz sabitleme olmasi lazim.

Egea ve clio lar haricinde birsey olursa iyi olur. Konfor onemli.

Tesekkurler

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Furkan
Golf polo seat leon ibiza audi a3 belki a4. Düşünülebilir

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
Merhabalar,

Yaklasik 850bin max butce ile araba ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun yolda kullanacagim genellikle.

1- Otomatik olmasi lazim.
2- Yakit olarak abarti yakmamasi lazim.
3- Yurutme maliyetinin abarti olmamasi lazim.
4- Tercihen deri koltuk olmasi lazim.
5- Park sensoru / kamera olmasi lazim
6- hiz sabitleme olmasi lazim.

Egea ve clio lar haricinde birsey olursa iyi olur. Konfor onemli.

Tesekkurler
Sedan mı yoksa hc mi? Güç önemli mi? Genç olsun ort özellikler mi olsun yoksa eski ama donanımlı mı olsun?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş
2016 - 2017 comfort 1.4 tsi jetta

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sedan mı yoksa hc mi? Güç önemli mi? Genç olsun ort özellikler mi olsun yoksa eski ama donanımlı mı olsun?
Acikcasi tipi cok asiri emekli isi olmasin yeterli. sedan yada hb de farketmez. suv bile olabilir. yokus cikarken zorlanmicak kadar da en az kuvveti olsun. 1.0 70 80 beygir degil yani.
Passat CC tarzi hem spor hem konforlu aracim vardi mesela. benzer mentalite daha uygun.

Nezha

80+ Bronze
Acikcasi tipi cok asiri emekli isi olmasin yeterli. sedan yada hb de farketmez. suv bile olabilir. yokus cikarken zorlanmicak kadar da en az kuvveti olsun. 1.0 70 80 beygir degil yani.
Passat CC tarzi hem spor hem konforlu aracim vardi mesela. benzer mentalite daha uygun.
Bana göre uzun yol aracı olunca 130hp altı araçları elemek gerekiyor. İçeriye rüzgar, motor ve lastik sesi almaması lazım.
Sizin kriterlere göre filtreleme yapınca da bunlar kaldı:
Ağır hasar kaydı olanları filtreledim, km limiti 150bin yaptım. Aralarından en mantıklısı volvo gibi geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre uzun yol aracı olunca 130hp altı araçları elemek gerekiyor. İçeriye rüzgar, motor ve lastik sesi almaması lazım.
Ağır hasar kaydı olanları filtreledim, km limiti 150bin yaptım. Aralarından en mantıklısı volvo gibi geliyor.
cok tesekkur ediyorum. Bende acikcasi model olarak dusunuyordum onu. fakat volvo parcalari nasil veya arabanin kronik problemleri var mi onu bilmiyorum. Volvo demek saglamlik demek sonucta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

azicik arastirdim herkes motordan ve sanzumandan sikayetci. motor degisip duruyolarmis. cok uzdu bu bilgi :/

Son düzenleme:

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
cok tesekkur ediyorum. Bende acikcasi model olarak dusunuyordum onu. fakat volvo parcalari nasil veya arabanin kronik problemleri var mi onu bilmiyorum. Volvo demek saglamlik demek sonucta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

azicik arastirdim herkes motordan ve sanzumandan sikayetci. motor degisip duruyolarmis. cok uzdu bu bilgi :/
Hocam bence volvo yürütme maliyeti parça açısından bi tık dezavantajlı kalıyor. Megane bakabilirsiniz deri koltuk çok önemli kriter değil ise icon paketinde var ortası kumaş kenarları deri şeklinde 1.3 tce 140 hp yada 1.5 110 hp dci tutulan motorları bu araçla sorun yaşıyacağınızı düşünmüyorum açıkcası bi bakın derim .

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem
Hocam bence volvo yürütme maliyeti parça açısından bi tık dezavantajlı kalıyor. Megane bakabilirsiniz deri koltuk çok önemli kriter değil ise icon paketinde var ortası kumaş kenarları deri şeklinde 1.3 tce 140 hp yada 1.5 110 hp dci tutulan motorları bu araçla sorun yaşıyacağınızı düşünmüyorum açıkcası bi bakın derim .
Acikcasi deri koltuk tercih zorunluluk degil ama uzun yolda rahat bi araba dusunuyorum. o yuzden egea clio gibi arabalar genelde 2000 2500 km gibi uzun yolda asiri yorucu oluyorlar :/

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

eneskaya6

80+ Silver
Bu saydıkların icin hem mekanik olarak kafan ağrımaz hem biraz daha güncel 2016/17 model olarak Kia cerato öneririm 1.6 dizel 136hp

Hız sabitleme var ön arka park sensörü, arka kamera, koltuk ısıtma var. Yol tutuşu C sınıf icin gayet iyi, sağlamlık olarak başarılı bi arac

genel olarak bu butcede deri koltuk istersen model düşürmen gerekiyor bence deri koltuğa takılma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,481
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom