Arama sonuçları: *

1. A

İtopya sistemi iade ederler mi

Bir kaç gün önce itopya üzerinden hazır sistem satın aldım. Ancak hangi parça olduğunu bilmesem de ya ramlerde ya ekran kartında yada güç kaynağında bi sorun var. Faturasıyla beraber tüm parçalarının kutusuyla beraber götürsem. Tüm sistem parçalarının ücret iadesini yaparlar mı?
  2. A

Yeni bilgisayarım sürekli böyle donuyor sebebi nedir

Videoda görüldüğü üzere bilgisyarı yeni topladım ama oyun dışında da böyle sürekli takılıyor dün bu kadar yoktu lütfen yardımcı olun nerde hata yapıyorum. (Rx7800xt,r5 7600x, 16gb ram) Video linki-https://streamable.com/vcd9xh Lütfen yardımcı olun bir sürü para bayıldım aşırı moralim bozuk
  3. A

Yeni Topladığım Bilgisayar Takılıyor: Yardım!

Aynı sorun devam etmekte maalesef
  4. A

Yeni Topladığım Bilgisayar Takılıyor: Yardım!

Videoda görüldüğü üzere bilgisyarı yeni topladım ama oyun dışında da böyle sürekli takılıyor dün bu kadar yoktu lütfen yardımcı olun nerde hata yapıyorum. (Rx7800xt,r5 7600x, 16gb ram) Video linki-https://streamable.com/vcd9xh Lütfen yardımcı olun bir sürü para bayıldım aşırı moralim bozuk
  5. A

Bu değerde çalışması normal mi

Hocam ferrariyle köy yollarında gidiyorum hesabı düşün lol oynuyorum 😂
  6. A

Isınması hiç hoşuma gitmiyor. Zaten çok performans gerektiren oyunlar oynamıyorum.
  7. A

Değil dengelide ne yapmam gerekiyor hiç bir ayar yapmadım yeni topladım bilgisyarı
  8. A

Değil dengelide.
  9. A

Ghz nin boştayken bu değerlerde olması normal mi ( anlık fırlama değil hep bu civarda çalışıyor) ayrıca işlemci boşta 60 derece .
  10. A

7600x boşta 60 derecelerde çalışıyor

Denedim aynı sıcıklıklar acaba yazılımsal bişeyler olabilir mi. İşlemci boştayken bu ghz değerlerinde çalışıyor.
  11. A

Hiç bişey yazmıyo. O zaman ben şimdi üstündeki macunları siliyorum dikkatli bi şekilde sürüyorum. Yine aynı değerleri verirse sorun ne kaynaklı olabilir. Kasa corshair d300 olması gerek pek anlamam ama havalandırması vs iyi gibi zaten ekran kartı 30 derecelerde çalışıyo.
  12. A

Model ismi yok bunu sürsem daha mı iyidir?
  13. A

Bunu silip soğutucu içinden çıkan macunu süreyim mi. Bide doğru takmışım sanırım değşl mi çünkü temas etmişler. Kusura bakmayın çok anlamıyorum güzel de para payıldım baya moralim bozuldu
  14. A

Şimdi söktüm yüzeylerinde termal macun böyle 1734724969 Şöyle bişey evde buldum
  15. A

Söktüm
  16. A

Hiç emin değilim zaten bayağı bi uğraştım onu takmak için yararlı video da bulamadım 1734724417 Vidalarını çok mu sıkmam lazım o demir kuleler üstüne tam oturmadı mı acaba
  17. A

Kendim sistem topladım daha ilk kez çalıştırdım ancak işlemci 60 63 derecelerde çalışıyor boştayken. Kule tipi thermaltake astria 200 soğutucu taktım. Henüz bi oyunda denemedim bu değerler normal mi??
  18. A

Soğutucunun rgb ledi yanmıyor

Kendim 0 bilgiyle video izleye izleye sistem topladım. Haliyle mükemmel olmadı 🤣. Kule tipi soğutucu taktım fan çalışıyor ancak rgb ledi yanmıyor. Sanırım led kablosunu anakartta bi yere takmam gerekiyordu.Nereye takmalıyım ve bilgisayarı sökmeme gerek var mı sökmeden kasayı yan yatırıp...
  19. A

Bu sistem nasıldır ısınma vs problemleri yapar mı??

Hocam çok sağolasın çok yardımcı oldun yarın gidip alırım inşallah. Son bir sorum olcak kusura bakma uğraştırdım seni de 😅😅. Bi kaç tane forum da amd ekran kartını biraz kötülemişler. İlerde sıkıntı çıkarıyor ısınıyor vs. Gibi. Aynı fiyata rtx 4060ti alabiliyorum ama performans farkı çok var...
  20. A

Bu sistem nasıldır ısınma vs problemleri yapar mı??

Doğru diyorsun şimdi 16 kalsa da olur. Bu kadar pinpirikli olduğuma bakmayın tek derdim fan sesi olmadan yüksek ısı olmadan 500 fps almak😅. İlerde bi 16 gb daha eklerim aynı modelden.
Top Bottom