Neler Yeni

İtopya sistemi iade ederler mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Görkem Doğan
Bir kaç gün önce itopya üzerinden hazır sistem satın aldım. Ancak hangi parça olduğunu bilmesem de ya ramlerde ya ekran kartında yada güç kaynağında bi sorun var. Faturasıyla beraber tüm parçalarının kutusuyla beraber götürsem. Tüm sistem parçalarının ücret iadesini yaparlar mı?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tuğra Yıldız
merhaba paylastigin videoyu izledim sorunun buyuk ihtimalle dedigin gibi gpu dan kaynakli fakat onun oncesinde sistemini tamamen yazabilir misin? onun haricinde bir alt gpu driverini kurarak test etmen sorunu cozebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

videoyu detayli izledigimde hata almadan 5-10 sn oncesinde internetinin gittigini goruyorum internet driverin guncel mi gpu driverin ile cakisiyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Görkem Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba paylastigin videoyu izledim sorunun buyuk ihtimalle dedigin gibi gpu dan kaynakli fakat onun oncesinde sistemini tamamen yazabilir misin? onun haricinde bir alt gpu driverini kurarak test etmen sorunu cozebilir.

videoyu detayli izledigimde hata almadan 5-10 sn oncesinde internetinin gittigini goruyorum internet driverin guncel mi gpu driverin ile cakisiyor olabilir.
İnternet gitmesinin sebebi wirelles adaptör kullanmam. Ve o anlık donduğunda tüm usb bağlantıları gidiyor mouse klavye vb.
Diğer parçalarım.
R5 7600x
Rx7800xt
Corshair d300 kasa ve kasanın psu’su (650w)
Kingston 16gb 5600mhz expo uyumlu ram
Gigabayte b650m s2h am5 anakart
Driver olarak en son driver kurulu ddu ile silip bidaha yükledim aynı sorun devam etti. Alt driver derken eski sürümlerden mi bahsettiniz?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam donanım değil yazılım kaynaklı gibi sorun, ben BIOS güncelledikten sonra ekran kartı sürücülerimi silip yeniden kurunca benzer bir sorunumu çözdüm. Eğer MSI Afterburner ile GPU ve CPU'nun kullanım oranları ve sıcaklıklarıyla beraber bir video çekersen sorun belki daha anlaşılır olabilir. CPU'nun alt çekirdeklerini de göstermelisin.

Ben zannetmiyorum ki iade gerektiren bir şey olsun, sıfır ürün en nihayetinde.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
1
bence de yazılım kaynaklı temiz bi format at bence denemeye değer

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Görkem Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam donanım değil yazılım kaynaklı gibi sorun, ben BIOS güncelledikten sonra ekran kartı sürücülerimi silip yeniden kurunca benzer bir sorunumu çözdüm. Eğer MSI Afterburner ile GPU ve CPU'nun kullanım oranları ve sıcaklıklarıyla beraber bir video çekersen sorun belki daha anlaşılır olabilir. CPU'nun alt çekirdeklerini de göstermelisin.

Ben zannetmiyorum ki iade gerektiren bir şey olsun, sıfır ürün en nihayetinde.
Bios güncelledim ve dediğiniz işlemleri zaten yaptım. Ekran kartı driveri yüklü değilken bir sıkıntı yok çünkü ekran kartı devrede değil. Ancak driver yükleyince videodaki gibi oluyor. ( farklı farklı sürümleri indirdim ekran kartı için)
bence de yazılım kaynaklı temiz bi format at bence denemeye değer
Format attım

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
amd software üzerindeki profil varsayılanda dursun. Yeni aldıysan cihazı olmadı İtopyaya sor, ayrıca bu çektiğin videoların geçerli olması için seri numarasının görünmesi gerekir videolarda haberin olsun. Tekrar ediyorum BENCE donanım sorunu değildir. En iyisi İtopya'ya sormak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Görkem Doğan
amd software üzerindeki profil varsayılanda dursun. Yeni aldıysan cihazı olmadı İtopyaya sor, ayrıca bu çektiğin videoların geçerli olması için seri numarasının görünmesi gerekir videolarda haberin olsun. Tekrar ediyorum BENCE donanım sorunu değildir. En iyisi İtopya'ya sormak.
Seri numarasını nerden bulabilirim acaba

Sizce sorun ne olabilir. Temiz kurulum yaptım sürücülere, overclok kapalı. Format attım ancak nafile ☹️

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak
çogu teknik desteğe parça yollarken video kabul etmiyorlar sadece açıklama yazıp yolluyorlar ve iade kısmına gelince sorun var dersen parçaları yolluyorlar eger iade istiyorsan özellikle belirt çunku garantiye yollarken genelde ram/islemci/ekran kartını alıp yolluyorlar hatayı bulmak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Görkem Doğan
çogu teknik desteğe parça yollarken video kabul etmiyorlar sadece açıklama yazıp yolluyorlar ve iade kısmına gelince sorun var dersen parçaları yolluyorlar eger iade istiyorsan özellikle belirt çunku garantiye yollarken genelde ram/islemci/ekran kartını alıp yolluyorlar hatayı bulmak için
Yok ben mağazaya gelip işlemleri hallediyorum şimdi gidiyorum oraya doğru sistem yanımda değil ona göre bi bilgi alıp bidahakine sistemi de yanımda götürücem.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak
eger iade istiyorsan özellikle belirt 14 gun içinde zaten iade hakkın var ve heleki urun kusurlu ise

Top Bottom