Arama sonuçları: *

1. Gods0nd

Çözüldü✓ 6000 TL Bandında kablosuz kulaklık önerisi.

25 Aralık'tan bu yana kayda değer bir süre kulaklığı kullanma fırsatı yakaladım. Kulaklığın konforu veya ağırlığı konusunda bir problem yaşamadım. Terleme veya kulaklarımda ısınma gibi problemler ile karşılaşmadım. Oyun oynarken sesleri gayet iyi duyduğumu ve oyun performansı kadar müzik...
  2. Gods0nd

Forza 4 ve Sea of Thieves Çalışmıyor

Sürücülerimin güncelliğini kontrol ettim. Bir sıkıntı gözükmüyor olmasına rağmen forza 4 açılmıyor ve bir süre sonra ekran kartı ile alakalı bir sorun olduğuna dair uyarı ile wallpaper engine çöküyor forza'da öylece kapanıyor. Silip yüklemek, dosyaları doğrulamak veya wallpaper e.'yi kapatmak...
  3. Gods0nd

Asus rog pelta'yı satın aldım. İlk izlenimim güzel. Bunun en büyük sebebi Razer'da olduğu gibi bir yazılım problemi yaşamıyor oluşum. Şuan için sadece bunları söyleyebiliyorum. Yakında deneyimlerimi sizlerle de paylaşmayı planlıyorum.
  4. Gods0nd

Arada sırada dışarıda da kullanabileceğim biraz daha küçük görünüşlü bir kulaklık istiyorum açıkçası. Hs80 max özellik bakımından iyi fakat oldukça büyük.
  5. Gods0nd

G733 vs BLACKSHARK V2(2023)

Hocam ben blackshark v2 pro 2023 aldim ve iade ettim. Synapse yazılımı düzgün çalışmıyor ve mikrofon ayari yapılmıyor bilginiz olsun.
  6. Gods0nd

Teşekkür ederim belki fikrini paylaşan birileri daha olur. Biraz daha bekleyeceğim, keşke çıkarılabilir bir mikrofonu da olsaymış süper olurmuş.
  7. Gods0nd

Hocam kulaklık hakkında olan deneyimizden bahsedebilir misiniz. Sizi memnun eden, keşke şu olsaydı dediğiniz yanları nelerdir? 1734629295 https://rog.asus.com/tr/headsets-audio/headsets/3-5mm-headsets/rog-pelta/ bu model tasarımı ile açıkçası ilgimi çekti steelseries kulaklıklara oldukça...
  8. Gods0nd

Razer BlackShark V2 Pro (2023) kulaklığını satın aldım ve bugün elime geçti. Mikrofon kalitesinin iyi olması almamda etkin rol oynamıştı fakat sanıyorum ki Razer synapse yazılımında kaynaklanan sorundan dolayı mikrofon ayarı yapılamıyor. Forumları biraz dolaştım ve bu problemi yaşayan tek...
Geri