Pelta çok yeni bir kulaklık o yüzden bilindik modellere yönelmen daha iyi olur. HS80 Max, ses ve ergonomi her şeyiyle beni memnun ediyor. Sarj süresi de çok başarılı. Mikrofonu oyuncu kulaklığına göre kusursuz ama bazen çok fazla sesi verebiliyor. Bu fiyata ses kalitesi güzel olduğu için üzerine bir de aktif gürültü engelleyici olsun falan istemek zaten fiyatının üzerine koyacak bir istek olur.
Denediğim çoğu oyuncu kulaklığından iyi. Cloud2/3, Nova7, 7+, Void Elite. Çoğu kulaklığa göre çok üst seviyede bence. Tabi ki basic ses kalitesi biraz yetersiz fakat EQ yapınca hepsinden daha iyi bir seviyeye geliyor. Bir eksi yönü de kulak padleri dokuma gibi olduğu için içindeki iplere çok kolay kıl giriyor. Ben de Kratos gibi sakal uzattığım için kıl olabiliyor bazen, ben de cımbızla alıyorum. Yanlış anlama ama padler çok rahat. En ufak seslerde patlama, çatlama, aşırlık, ses tonlarında çok saçma sesler falan yok. Cloud 2 gibi aşırı bass ile kafayı falan da yormuyor. Hem oyun hem müzik hem de film için. Hepsi için en ideal kulaklıkardan biri HS80 Max. Ayrıca görüntü olarak da şık diye düşünüyorum.
En büyük eksisi ise uygulaması çok berbat. Sadece RGB kontrolü (pil için tamamen kapatıyorum) ve pil durumu için kullanıyorum.